Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, VEȘTI BUNE pentru bucureșteni: Centrul pentru situații de urgență, inaugurat

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, vineri seară, la B1 Tv, că Centrul pentru situații de urgență a fost inaugurat.

„Împreună cu reprezentanți de la Ministerul de Interne și de la Ministerul Sănătății am reușit chiar astăzi, când dumneavoastră realizați această emisiune, să organizăm prima ședință a Comitetului municipal pentru situații de urgență în noua clădire în care vor funcționa toate cele 39 de instituții implicate în domeniul siguranței cetățeanului. (...) A durat trei ani să se contruiască această clădire, care este de top la nivel european. Din banii bucureștenilor s-au cheltuit 30 de milioane de euro și fostul guvern a alocat 10 milioane de euro. (...) SMURD, Pompieri, Ambulanța, ISU și toate celelalte instituții lucrează în aceeași instituție, în același compartiment. Pot să comunice direct și să vadă toate resursele pe un ecran uriaș. Vor vizualiza în timp real ce se va întâmpla la locul accidentului (...)Este un proiect mult așteptat. V-a salva vieți.”, a declarat Gabriela Firea la emisiunea moderată de Irina Petraru, la B1 Tv.

Totodată, primarul Capitalei a dat asigurări că toate spitalele din București vor fi reabilitate.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mai spus, de asemenea, că stocul de gaze, pentru perioada noiembrie - martie, este asigurat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.