Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea vorbește despre REMANIEREA miniștrilor: Când se decide

adevarul.ro
CGMB vot Gabriela Firea

Liviu Dragnea și-a exprimat nemulțumirea față de mai mulți miniștri ai cabinetului Sorin Grindeanu. Vicepreședinte al PSD, Gabriela Firea, e de părere că toți miniștrii și-au făcut datoria și au respectat ceea ce prevede programul de guvernare al partidului. La Antena 3, la emisiunea ”Punctul de întâlnire”, realizată de Radu Tudor, Firea a spus că o eventuală remaniere va fi decisă de premier și de președinții celor două partide din coaliția de guvernare, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

”Toţi miniştrii actualului Cabinet şi-au făcut datoria şi au încercat să urmărească, nu doar un încercat, au fost şi în măsură să respecte tematicile din programul de guvernare. Am remarcat şi eu adevărul declaraţiilor domnului preşedinte Liviu Dragnea, în sensul că, deşi miniştrii au realizat ceea ce trebuia făcut în programul de guvernare, nu au avut un ritm susţinut sau unii dintre ei nu au ştiut să comunice foarte bine măsurile luate şi cele care aveau un grad de noutate mai mare au fost greşit interpretate la primul comentariu în spaţiul public şi acestea sunt, să spunem, anumite stângăcii.

Citește și: Gigi Becali aruncă în stradă o femeie celebră: A dat-o-n judecată și îi ia casa

Orice remaniere se realizează pe această componentă, componenta politică, fundamentele bineînţeles fiind cele administrative, şi anume punctul de vedere al prim-ministrului, nu putem noi, ceilalţi, de pe margine, care lucrăm la o primărie sau la un consiliu judeţean ori în altă parte să ne dăm cu părerea despre echipa guvernamentală decât atunci când în Biroul permanent naţional vom fi solicitaţi să ne spunem un punct de vedere şi cu siguranţă o vom face", a spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.