Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea vorbeşte despre incidentul de la şcoala 99 din Capitală

Gabriela Firea

 

Candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea a vorbit despre incidentul de astăzi de la Şcoala 99 din Capitală. "Incidentul de astazi de la Școala nr. 99 din Capitală ne arată cât de important este să avem cabinete medicale şcolare moderne, Regret ce s-a întâmplat astăzi la Școala nr. 99 din Capitală, unde cinci elevi s-au simțit rău și au avut nevoie urgent de îngrijiri medicale. Acest incident ne arată cât de importantă este problema cabinetelor medicale din şcoli, pe care am semnalat-o încă din primele zile de campanie.

Din fericire, Şcoala nr. 99 a avut un astfel de cabinet unde copiii au primit primele îngrijiri medicale şi vreau să mulţumesc medicului care a avut grijă de copiii afectaţi de căldură. Din păcate, la nivelul Capitalei situaţia este una critică: 25 de şcoli şi licee nu există medic pentru cabinetul şcolar. Iar în multe alte şcoli şi licee, cabinetele medicale sunt vechi sau aproape nefuncţionale. În 423 unităţi şcolare din Bucureşti lucrează doar 216 medici.

Aceste cifre arată că există un risc pentru copiii noştri. De aceea, ca primar voi acţiona ca în şcolile şi liceele din Capitală să existe cabinete medicale moderne, cu medici gata oricând să le ofere asistenţă elevilor. Voi propune Consiliului General suplimentarea bugetului alocat cabinetelor medicale din şcoli şi personalului care lucrează acolo şi voi lucra cu primarii de sector pentru a grăbi procesul de modernizare a acestora. Numai aşa putem să avem rezultate pentru bucureşteni!", se anunţă într-un comunicat de presă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.