Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gadea si Badea reactioneaza dupa indignarea starnita de poza cu Mihalache la Munchen

mihalache gadea

O imagine care ii suprinde pe Dan Mihalache si pe Mihai Gadea la un eveniment dedicat comunitatii sasilor la Munchen a starnit indignare, atat din partea sustinatorilor presedintelui Klaus Iohannis, dar si din partea fanilor Antena 3.

Mihai Gadea a explicat prezenta sa la eveniment, fara sa faca insa referire la controverse:

"În urma reportajelor Antena 3 despre sărbătorile și satele săseşti din România, am avut plăcerea să fiu invitat aseară la balul saşilor de la Munchen. A fost o seară excepțională! M-am simțit foarte bine în mijlocul lor şi mi-am adus aminte cu mare plăcere de copilăria mea la Lisa, un sat dintr-o zonă cu mulți saşi, de la poalele Făgăraşului.

Am discutat şi despre proiectele lor şi despre implicarea Antena 3 în aceste proiecte. Vă asigur că vom face lucruri extraordinare împreună!", a scris Gadea pe Facebook.

Vezi şi: Mihalache şi Gâdea au stârnit indignare: Cot la cot la un eveniment din diaspora

Un raspuns mult mai transant vine din partea lui Mircea Badea, care il catalogheaza pe Mihalache drept antibasist si deci un tip ok:

"Vad ca e deranj mare la mine pe pagina de feisbuc pentru ca unora nu le convine ca Gadea a stat de vorba cu Mihalache la sarbatoarea de la Munchen cu sasii. Ce cauta Gadea la Munchen v-a spus el.

Cat despre Mihalache, eu vad lucrurile asa: a fost si e in continuare un antibasist adevarat, dedicat, sincer. Il respect pentru asta. Mihalache nu e nici Blaga, nici Turcan, nici Sulfina si nici slugile numite de Basau in fruntea sistemului. De aceea intra in rosu propaganda nonstop din cauza de Mihalache.

Pe scurt: Mihalache e un tip ok, care a riscat si care s-a manifestat cand era nasol sa faci asta. Asadar: as face oricand poza cu Mihalache cu rezolutie mare ca sa o pun poster! Probleme?", a scris Mircea Badea pe blogul personal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.