Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFA care i-a fost FATALĂ bărbatului UCIS de furtuna din București: Ce a ignorat omul

Furtuna din București a ucis un om, miercuri seara! Primăria susţine că bărbatul lovit mortal de un copac nu a ţinut cont de avertizarea existentă că pomul reprezintă un pericol.

„Potrivit declaraţiei familiei sale, bărbatul venise să-i aducă un pachet surorii. În momentul în care a coborât din mașină, I.B a fost lovit puternic de copacul rupt. Chiar dacă în zonă se aflau afișe prinse de o banda de delimitare - prin care se menționa faptul că arborele reprezintă un pericol - bărbatul a ignorat avertizarea, iar crengile copacului aflat în curtea imobilului de pe Șoseaua Viilor - smulse de vânt - l-au accidentat mortal.

Citește și: Atenție, pasageri! Comisia Europeană avertizează Ryanair – ce s-a întâmplat

La o primă verificare a Direcției Control din cadrul PLMB a reieșit faptul că imobilul în curtea căruia se afla arborele rupt de vânt aparține societății Kandia Dulce SA”, transmite Primăria Bucureşti.

"Toți copacii, precum și cel care a căzut în această seară, și, din nefericire, a omorât un om, Dumnezeu să-l odihnească, care sunt pe spațiul privat, sunt în responsabilitatea respectivilor proprietari de imobile și de curți. Copacii din parcuri și de pe aliniamentele stradale sunt în administrarea ADP-urilor de sectoare care ani de zile au fost ținuți cu avize de toaletare sau defrișare în caz de regres și de declin (...) pentru că unor funcționari, în anii trecuți, le era frică să dea acele avize pentru că săreau toate ONG-urile din București și creau atmosferă și făceau mitinguri și proteste", a spus Gabriela Firea.

Citește și: EXCLUSIV! De la ce ar fi pornit războiul dintre Daniel Dragomir și Florian Coldea

Ea a precizat că, în momentul în care s-a anunțat ciclonul, ADP-urile de la sectoare au prezentat foarte multe dosare de copaci în astfel de situații.

"Noi am dat azi toate avizele, conform legii, și sunt dispusă să suport în următoarele zile toate criticile ONG-urilor din domeniul mediului care nu realizează faptul că o viață de omul este cu mult mai importantă", a adăugat edilul general.

Citește și: Toți angajații sunt vizați! Cu cât va crește salariul net prin scăderea contribuțiilor la stat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.