Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFA făcută de Florian Coldea și jurnalista de la ZIARE.COM care spune că i-a luat interviu: DOVADA că nu a fost întâlnire față în față / FOTO

twitter.com
Florian Coldea

Florian Coldea a oferit un interviu, pentru site-ul ziare.com, în ziua în care fostul său subaltern din SRI, Daniel Dragomir, urma să fie audiat în Comisia de Control al SRI.

Dragomir a fost primul care a acuzat că interviul lui Coldea e unul ”prefabricat” și că acesta nu ar fi avut loc. Un lucru cert care pare să ajute la ipoteza lansată de Dragomir e următorul. Astfel, la un moment dat, la o întrebare adresată de jurnalista care se presupune că s-ar fi întâlnit cu Coldea pentru interviu, Ioana Ene Dogioiu, despre care Victor Ponta a spus, în nenumărate rânduri, că ar fi unul dintre ziariștii acoperiți din presă, fost prim-adjunct din SRI folosește sintagma: ”v-am spus mai sus”.

Citește și: Paradoxul gigantului RCS&RDS: Din ce în ce mai puternic pe o piață unde devine un jucător tot mai mic!

Ori, dacă cei doi s-ar fi întâlnit față în față, o astfel de sintagmă nu are cum să fie folosită. Ca să urmărești ce s-a spus ”mai sus” e posibil doar în cazul presei scrise. Astfel, intervine concluzia că cei doi nu s-au întâlnit față în față, iar interviul s-ar fi putut realiza pe baza unor întrebări adresate pe e-mail. Totuși, există și scenariul conform căruia interviul să nu fi fost realizat deloc, în sensul că Florian Coldea a dat, spre publicare, site-ului ziare.com, un text cu întrebări și răspunsuri.

De altfel, mai mulți formatori de opinie au semnalat această inadvertență din interviu și au ajuns la aceeași concluzie, că fie acesta nu a avut loc, fie a fost făcut prin intermediul e-mailului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.