Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă incredibilă a DNA: A acuzat-o pe Elena Udrea de o faptă pe care nu putea să o comită

udrea catuse

Situaţia incredibilă în sala de judecată în care se desfăşoară ultimul termen în dosarul „Gala Bute”. Avocatul Alexandru Chiciu, care o reprezintă pe Elena Udrea, a demontat una dintre acuzaţiile aduse clientului său de o manieră incredibilă. Mai precis, DNA a acuzat-o pe Udrea că a încercat să deconteze sume de la Uniunea Europeană pentru plata publicităţii achiziţionate de MDRT printr-un document redactat şi promovat în data de 12 februarie 2012. Avocatul apărării a arătat însă că procurorii au greşit acuzatul, având în vedere că, la acel moment, Elena Udrea nu mai era ministru al Turismului, aceasta dându-şi demisia cu o săptămâna înainte, pe 6 februarie 2012 odată cu demisia premierului Emil Boc în urma protestelor de stradă. Practic, fosta blondă de la Cotroceni nu avea cum să semneze şi să trimită respectiva cerere de decontare de fonduri europene, pentru că nu mai era ministru. Conducerea MDRT era asigurată atunci de Cristian Petrescu, care nu este parte în dosar, nici măcar în calitate de martor.

Citește și: A inceput caderea lui Dragnea. Va reusi sa pastreze puterea in PSD?

În momentul în care avocatul Alexandru Chiciu a prezentat respectiva informaţie care le-a scăpat procurorilor DNA, din sală s-a auzit un murmur din partea celor prezenţi şi mai multe persoane au izbucnit în râs după ce tocmai ascultaseră argumentaţia procurorului de şedinţă.

Nici avocatul lui Tudor Breazu nu s-a lăsat mai prejos. Octavian Ţopa a declarat în faţa instanţei că „dosarul nu se bazează pe probe şi fapte, ci pe o emoţie foarte puternică generată în jurul Elenei Udrea”. Acesta a afirmat despre fosta şefă a Turismului că este un personaj public şi un politician care a generat emoţii contradictorii şi pe asta s-a bazat, practic, întregul dosar al procurorilor DNA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.