Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă incredibilă a președintelui Iohannis. Putea fi amendat/ FOTO

www.buletindecarei.ro
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au participat, astăzi, la ceremoniile prilejuite de comemorarea eroilor bătăliei de pe Jiu, din octombrie 1916. Evenimentul a avut loc la Târgu Jiu, în parcul care găzduiește Coloana Infinitului.

Preşedintele a vizitat şi celelalte operea ale sculptorului Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, însă a comis o gafă care a stârnit reacţii de revoltă în mediul online. Şeful statului s-a aşezat pe unul dintre "scaunele" de la Masa Tăcerii, deşi acest lucru este interzis.

În mod normal, turişii nu au voie să se apropie de opera lui Brâncuşi, Masa Tăcerii, zona fiind chiar împânzită cu afişe care anunţă interdicţia. Potrivit presei locale, au existat numeroase cazuri de turişti amendaţi pentru că astfel de gesturi. Cu toate astea, Klaus Iohannis a încălcat regulile şi chiar s-a aşezat pe unul dintre scaune. Potrivit România TV, jandarmii şi pazncii din parc nu au intervenit.

Şi câţiva politicieni (Lia Olguța Vasilescu - PSD, Robert Turcescu - PMP, Mihai Sturzu - PRU) au criticat pe Facebook gestul preşedintelui.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.