Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă MONUMENTALĂ a mascaților: Reacție STUPEFIANTĂ a poliției după ce au intrat peste o bătrână

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

Anchetatorii care au efectuat joi o percheziţie imobiliară la domiciliul fostului secretar de stat Horaţiu Anghelescu au întârziat aproape o oră după ce au greşit adresa imobilului, aceştia intrând iniţial în casa unei femei de 67 de ani.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii au intrat iniţial în imobilul unde locuia bătrâna, efectuând percheziţia.

Citește și: LOVITURĂ pentru familia lui Țucudean: Un centru comercial a fost DISTRUS de un incendiu - VIDEO

"Percheziţiile urmau să se efectueze pe strada Alexandru Sahia la numărul 10A şi nu la 10. Bătrâna a explicat că nu are vreo legătură cu persoana percheziţionată şi abia după aproape o oră poliţiştii şi-au dat seama că au greşit adresa", au mai precizat sursele citate.

În context, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache, susţine că "este o problemă de cadastru, ambele adrese fiind corecte". Femeia în cauză a povestit îngrozită și cu ochii în lacrimi momentul în care s-a trezit cu mascații în casă. "Nu pot să mă liniștesc. Au intrat peste mine și mi-au spus că îmi pun cătușele.", a spus femeia.

content-image

Citește și: Procurorii intră pe teren fertil: fost primar, REȚINUT pentru fraudă la vot

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române, efectuează joi 27 de percheziţii la locuinţele unor persoane şi la sediile unor firme din trei judeţe şi din municipiul Bucureşti, bănuite de evaziune fiscală, anunță Agerpres.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la peste 360.000 de lei.

'Activităţile se desfăşoară la locuinţele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale din judeţele Buzău, Vrancea, Suceava şi din municipiul Bucureşti. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012 - 2014, patru persoane, având calitatea de administratori ai unor societăţi comerciale, ar fi constituit un circuit infracţional în vederea eludării obligaţiilor fiscale datorate bugetului de stat. Circuitul ar fi avut la bază un sistem financiar-bancar fraudulos, în care ar fi fost angrenate societăţi comerciale controlate de către persoanele bănuite', se precizează într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, cei în cauză, prin acţiuni circumscrise evaziunii fiscale, ar fi dispus înregistrarea în contabilitatea societăţilor implicate în circuitul infracţional a mai multor achiziţii şi livrări de bunuri şi servicii, deducând ilegal T.V.A şi diminuând artificial impozitul pe profit, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la peste 360.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.