Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă URIAȘĂ la Regina Maria! O cunoscută jurnalistă, clipe HALUCINANTE: 'Mi-am făcut RMN pentru ovare și mi-au trimis rezultatul pentru RMN la cap'

spitale

Gafă uriașă comisă de Spitalul Regina Maria! Jurnalista Corina Dragotescu a trecut printr-o experiență cu totul halucinantă în această dimineață. Aceasta povestește că și-a făcut un RMN pentru ovare la Spitalul Regina Maria și, în schimb, a primit un rezultat pentru RMN la cap.

„Dragii mei, mi-am facut RMN pentru ovare si mi-au trimis rezultatul pentru RMN la cap!!!
Totul s-a intamplat la Regina Maria. Examenul RMN, cu vesta cu antene, a fost pentru abdomen si pelvis, dat fiind faptul ca eu am avut cancer ovarian. Totusi in aceasta dimineata minunata de joi, m-am trezit cu un rezultat pentru RMN la cap, in care se vorbeste inclusiv de deviatia mea de sept, pe stanga. Nu avusesem casca cu antene pe cap la momentul RMN-ului deci putin probabil sa am vreu rezultat din zona capului. Si totusi, era numele meu pe rezultat. 
M-am dus la Regina Maria si le-am spus si au fost la fel de consternati ca mine. 
Cand au verificat au constatat ca era o greseala si ca pusesera pe foaia mea rezultatul de la alt pacient. Tot cu deviatie de sept. Ma intreb daca acel pacient ca a facut RMN la cap a primit rezultatul in care sa i se spuna ca nu mai are ovare.
Regina Maria si-a cerut scuze si ne-am despartit prieteni. Evident mi-au dat si rezultatul meu.”, povestește Dragotescu, pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.