Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFELE incredibile ale Elenei Udrea! Cum și-a pus singură CĂTUȘE

elena udrea dna

Elena Udrea s-a ales cu 3 dosare penale și 3 cereri de arestare! Totul într-un scurt timp, record pentru un deputat. Ea îl acuză pe șeful SRI, Florian Coldea, despre care spune că e omul care decide cui să pună Laura Codruța Kovesi cătușe.

Citește și: Nu mai are ce face! Iată cu ce au prins-o procurorii pe Elena Udrea / DOCUMENT + STENOGRAME

Însă, după ce a aflat că are dosar penal în Gala Bute, Elena Udrea a început dezvăluirile. Unele care au fost, în fapt, auto-denunțuri, nimic altceva decât niște gafe care au făcut-o, practic, să-și pună singură cătușe. Între ziua de joi, 29 ianuarie, când a aflat că are pe cap Gala Bute și ziua de miercuri, 4 februarie, când DNA a cerut arestarea sa în 3 dosare, Udrea a comis numeroase gafe pe care vi le prezentăm mai jos.

Citește și: Elena Udrea: Aceștia sunt politicienii și ziariștii care au luat bani - Oreste, soții Turcan

1. Udrea a spus că fostul său soț, Dorin Cocoș, i-ar fi dat în 2011, la cererea lui Florian Coldea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță plus alte sute de mii de euro pentru anumite institute de sondare. Acești bani despre care Udrea vorbește nu apar în declarația sa de avere și reprezintă, în fapt, un auto-denunț.

2. Elena Udrea spune că ea a fost cea care l-a convins pe Victor Ponta să o accepte pe Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA. O dezvăluire ce s-ar putea transforma în trafic de influență.

3. Despre Alina Bica, Udrea are numai cuvinte bune, deși fostul președinte, Traian Băsescu, a recunoscut că numirea sa în fruntea DIICOT a fost un eșec al mandatului său. Udrea recunoaște că Bica îi oferea date din dosare, un fapt ilegal, lucru despre care SRI avea cunoștință. Pentru Udrea, aflarea de date din dosare de la Bica reprezenta, de fapt, o sursă alternativă de informare a lui Traian Băsescu.

4. Elena Udrea spune că știa că Florian Coldea face fapte penale de mai mulți ani, însă a tăinuit și nu s-a dus la DNA să le denunțe. Zice că regretă acum că nu a spus mai demult ceea ce știa despre șeful SRI.

5. O altă gafă e cea în care Udrea spune că Dinu Pescariu i-a cerut să facă o intervenție la Coldea pentru a-i debloca un cont în Elveția. Așadar, iar trafic de influență, semn că Udrea și Coldea aveau o relație mai apropiată decât lasă ea acum să se înțeleagă.

6. Elena Udrea spune că le-a dat unor oameni din presă bani. Bani ce nu apar în declarația de avere. Zice că a dat bani și unor politicieni. Nici aceștia nu apar în declarația de avere.

7. Dacă inițial spunea că nu știe despre afacerile fostului soț, Udrea dă acum detalii, semn că a mințit. Apoi, numele Elena din stenogramele din dosarul Microsoft, Udrea a spus că sigur nu e al ei. După ce a aflat că are dosar penal, Udrea a recunoscut că ea este cea la care face referire Dorin Cocoș.

Citește și: Oreste o rupe pe Elena Udrea după ce a spus că i-a dat bani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.