Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garbine Muguruza, înainte de meciul cu Simona Halep: 'Va fi un meci incitant, chiar dacă Simona câștigă. Am urmărit-o un pic zilele acestea'

WTA
muguruza

Garbine Muguruza, nr. 6 WTA, e singurul obstacol în drumul Simonei Halep spre fotoliul de lider mondial. Cele două se vor înfrunta duminică seara, în finala de la Cincinnati.

Numai că, înainte de această dispută, Simona Halep și Garbine Muguruza s-au mai întâlnit de trei ori. Muguruza conduce, la general, cu 2-1, ambele victorii fiind pe hard, aceeași suprafață ca cea de la Cincinnati.

Citește și: Directorul general al Tarom dă din casă. Cine ar vrea ca Tarom să dispară

„N-am mai jucat de mult cu Halep, dar ea joacă foarte bine. E puternică, are experiența multor meciuri, am urmărit-o un pic zilele acestea. Deci...un competitor dur, serios. În Fed Cup a fost un meci complet diferit. Jucam în România, erau mulți fani, fani români, întotdeauna la Fed Cup este altfel. Dar, a fost un meci bun, totodată dificil...”, a spus nr. 6 WTA, pentru Digisport, înainte de a conchide că finala de la Cincinnati „va fi un meci incitant, chiar dacă Simona câștigă”.

Citește și: O nouă modificare a Codului Rutier aduce amenzi usturătoare: Ce trebuie să verifice șoferii înainte de a pleca la drum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.