Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garda de Coastă din Vama Veche a confiscat ţigări de contrabandă în valoare de 40.000 lei

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Aproximativ 4.000 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii Gărzii de Coastă în colaborare cu inspectorii Antifraudă ai ANAF şi inspectorii Biroului Vamal Constanţa Sud, ascunse într-un autoturism sosit din Bulgaria în Punctul de Trecere a Frontierei (PCT) Vama Veche, informează un comunicat de presă transmis luni de Garda de Coastă.

Potrivit Gărzii de Coastă, luni dimineaţă, în baza unor activităţi informativ-operative, poliţiştii de frontieră cu colaborarea inspectorilor Antifraudă şi a vameşilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au efectuat un control amănunţit asupra unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul bulgar S. M, în vârstă de 40 de ani, ce sosise la PCTF Vama Veche, pentru a intra în ţară. În urma controlului, în interiorul autoturismului, în portbagaj şi în spaţiul roţii de rezervă, au fost descoperite 3.999 pachete cu ţigarete marca Compliment Blue, fără marcaje fiscale, de provenienţă Duty Free, conform Agerpres.

Cetăţeanul bulgar a declarat autorităţilor că nu ştia despre existenţa ţigărilor din autoturism şi că efectua o deplasa la Mangalia pentru a achiziţiona diferite piese auto. Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de 40.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul, în valoare de 6.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.