Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gary Oldman, Kate Winslet şi Angelina Jolie, printre vedetele premiate la Hollywood Film Awards 2017

Hollywood

Gary Oldman, Kate Winslet, Jake Gyllenhaal şi Angelina Jolie se numără printre vedetele premiate la gala Hollywood Film Awards 2017, aflată la cea de-a XXI-a ediţie, care a avut loc, duminică, în Beverly Hills, informează NEWS.RO, citând hollywoodreporter.com.

Citeşte şi: Apple doboară toate recordurile! Gigantul a depăşit prima oară în istorie o capitalizare de 900 MILIARDE de dolari

Kate Winslet a primit premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru interpretarea sa din filmul ”Wonder Wheel”. Actriţa s-a sărutat pe scenă cu Allison Janney, care a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru interpretarea din ”I, Tonya”.

Jake Gyllenhaal a primit un trofeu pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea din ”Stronger”. În discursul său, actorul a vorbit despre Jeff Bauman, supravieţuitor al atacului cu bombă de la Maratonul Boston, din 2013.

”Întotdeauna am avut această nevoie de a transforma oamenii obişnuiţi în superoameni, în eroi, dar Jeff Bauman nu şi-a dorit niciodată să fie un erou. Nu ştiu dacă aş fi putut găsi curajul să fac ceea ce Jeff a făcut în viaţa reală, dar am aflat ceva: dacă am putea găsi în noi înşine puterea de care a dat dovadă Jeff, probabil că nu vom mai avea nevoie de eroi”, a spus Jake Gyllenhaal.

Sam Rockwell a primit premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, în ”Three Billboard Outside Ebbing, Missouri”.

Timothee Chalamet a câştigat premiul la categoria ”cel mai bun actor emergent”, pentru ”Call Me By Your Name”, iar Jamie Bell a triumfat la categoria ”New Hollywood” pentru evoluţia sa din ”Film Stars Don’t Die in Liverpool”.

Adam Sandler a primit premiul pentru comedie - Hollywood Comedy, pentru interpretarea sa în lungmetrajul ”The Meyerowitz Stories”, regizat de Noah Baumbach, lansat de Netflix, cu Ben Stiller şi Dustin Hoffman în distribuţie. Premiul a fost prezentat de Hoffman, a cărui intrare pe scenă a iscat murmur în rândul publicului, întrucât actorul a fost acuzat recent de hărţuire sexuală.

Joe Wright a fost premiat pentru cel mai bun regizor, pentru lungmetrajul ”Darkest Hour”, iar actorul Gary Oldman, care face parte din distribuţie, a fost premiar pentru întreaga carieră.

Harrison Ford a fost prezent la gală, pentru a îi premia pe producătorii filmului ”Blade Riunner 2049”, Andrew S. Kosove, Broderick Johnson şi Cynthia Sikes Yorkin.

James Franco a urcat pe scenă pentru a îi premia pe scenariştii filmului ”The Disaster Artist”,  Scott Neustadter şi Michael H. Weber.

Eva Longoria a acordat premiul pentru animaţie lungmetrajului ”Coco”, iar Jacqueline Bisset le-a înmânat premiile pentru pentru cel mai bun film într-o limbă străină actriţei Angelina Jolie şi activistei Loung Ung, pentru ”First They Killed My Father”.

Sean "Diddy" Combs, care a anunţat în acest weekend că îşi schimbă numele pentru cea de-a cincea oară, în Brother Love, a fost premiat la categoria ”cel mai bun documentar”, pentru ”Can't Stop, Won't Stop: The Bad Boy Story”.

Între alte premii acordate la această gală se numără şi cel pentru cinematografie, care i-a revenit lui Roger Deakins, pentru ”Blade Runner 2049”.

Gala Hollywood Film Awards a fost prezentată de James Corden, evenimentul fiind organizat în beneficiul organizaţiei Motion Picture & Television Fund, care sprijină comunitatea din industria de divertisment.

Citeşte şi: TOP CINEMA - 'Thor: Ragnarok' se detaşează în vârful box-office-ului nord-american din prima săptămână .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.