Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu, atac FĂRĂ PRECEDENT la Liviu Dragnea: dezvăluiri din interiorul ANAF

gelu diaconu sef anaf

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, are o reacție extrem de dură, după controlul celor de la ANAF la sediul redacției Rise Project, exact în ziua în care aceștia dădeau dezvăluiri despre Liviu Dragnea. Gelu Diaconu arată că acel control era pregătit de mai mult timp și susține că Liviu Dragnea a ajuns ”impostorul național” pentru că a venit cu un program de guvernare care va arunca România în haos.

Tudose, încercuit la Palatul Victoria. Cum conduce Dragnea prin interpuși și fideli în posturi cheie

”Ieri, dupa cum stiti s-a petrecut un fapt extrem de grav. Antifrauda, o institutie creata pentru combatrea evaziunii si cresterea nivelului de conformare voluntara a contribuabililor, a organizat un desant in doua redactii mass-media, recunoscute pentru atitudinea lor critica fata de mai marii zilei.

Dupa interventia de la Rise Project , m-am documentat cu privire la cum a fost initiata si derulata aceasta operatiune de intimidare a opozantilor lui Dragnea”, scrie Gelu Diaconu, pe blogul personal.

Fostul șef al ANAF susține că are informații conform cărora controlul la Hotnews și Rise Project erau pregătite din timp, însă a fost doar o ”coincidență” faptul că au venit exact în ziua în care jurnaliștii dădeau noi informații despre Liviu Dragnea.

”Am avertizat repetat in mod public ca ANAF a fost preluata de o gasca clientelara formata din semianalfabeti profesional, pocheristi pe zeci de mii de euro, club-eri, sau alcoolisti. Ca in cvasitotalitatea functiilor au fost promovate cozi de topor determinant fiind criteriul “prieteniei” si al rudeniei prin alianta (nasi/fini/cumetri). O adevarata pletora a anilor 2009-2011 din inspectia fiscala si din defuncta Garda Financiara au “ocupat” ANAF-ul.

La Antifrauda aceste “manevre” au atins paroxismul. Au fost reactivati de la varful functiilor de conducere pana la nivel de sefi de birou, fie yesmani care semneaza cu usurinta, fie resapati din Garda Financiara si persoane din inspectia fiscala oameni cu recomandari solide de la baronii PSD. S-a tintit in special zona analizei de risc acolo unde se “selecteaza” agentii economici de controlat. Un manunchi de persoane de la Alexandria si Giurgiu au aparut la DGAF central si la regionala Bucuresti. Brusc, presedintele ANAF este informat zilnic cine este controlat, de ce si daca este de acord.

Desantul asupra Rise Project si Hotnews era pregatit de ceva timp. Nu aveau habar ca acestia urmau sa mai faca dezvaluiri si mai aplicate despre Dragnea&co. A fost o coincidenta, au cazut in propria capcana de moment!.

Au ales un coordonator docil, au simulat (pe baza unei “anonime”) o analiza de risc, si-au ales executantii si au ordonat misiunea. Am numele tuturor dar nu vreau sa-I expun linsajului mediatic. Sefa operativa a Antifraudei (o persoana fara relevanta profesionala) raporta mai-marelui ANAF cat de scrupulosi vor fi ei in control. Dumneavoastra realizati gravitatea faptelor? Dar alte organe ale statului roman?

Va asigur ca nu exista nici un element de risc fiscal major care sa justifice interventia Antifraudei. De fapt pe domnii de la ANAF, cozile de topor ale lui Dragnea, ii interesa cine ii finanteaza pe Rise Project si Hotnews. Afland numele acestora, contractele in derulare, urmau sa actioneze asupra acestor finantatori. De asemenea, trimiteau un puternic mesaj ca daca mai stau “alaturi” de cele doua redactii vor avea probleme cu fiscul. Era un mesaj puternic si pentru toata mass-media, care daca nu se raliaza celor care ridica osanale Farului din Alexandria pot sa devina victime.

Dupa ce a pacalit votantii cu un program de guvernare iluzoriu, “transformat” intre timp intr-o adevarata bomba pentru Romania, dupa ce si-a plasat in Guvern persoane a caror calitate principala este slugarnicia (nu obedienta!) fata de liderul maxim, dupa ce a pus in pericol stabilitatea economico-bugetara a tarii, dupa ce si-a subordonat Ministerul de Interne, DIPI, ANAF, Antifrauda, etc., iata ca a trecut la un nivel superior: foloseste institutiile statului sa-si elimine adversarii.

Daca va reusi sa-si “atraga” in siaj si cativa procurori, statul mafiot se va instala pe deplin.

Si pentru ca toate acestea trebuiau sa poarte un nume, vorba poetului, va las pe dumneavoastra sa-l ghiciti! Numele IMPOSTORULUI NATIONAL!”, mai scrie Gelu Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.