Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gemenele lui George W.Bush le-au trimis o scrisoare fiicelor lui Obama

Cu o săptămână înainte de plecarea tatălui lor de la Casa Albă, Malia şi Sasha Obama, cele două fiice ale preşedintelui în exerciţiu, au primit elogii şi sfaturi de la fiicele fostului preşedinte George W.Bush, relatează AFP, conform agerpres.

"Acum 8 ani, într-o seară rece de noiembrie, v-am întâmpinat pe scările Casei Albe. V-am citit atunci în ochi şi încântarea, dar şi teama", au scris gemenele Jenna şi Barbara Bush, acum în vârstă de 35 de ani, într-un articol publicat joi seara pe pagina de internet a Time Magazine.

Citeşte şi: Instalarea lui Trump la Casa Albă aduce NORI NEGRI peste Balcani

"În opt ani, aţi realizat şi aţi văzut atâtea! Din nişte fetiţe v-am văzut transformându-vă, simplu şi elegant, în tinere femei impresionante... Acum veţi face parte dintr-un alt club exclusivist, cel al foştilor Primi copii", scriu gemenele Bush.

Malia Obama, care are 18 ani, a terminat liceul şi este în anul pregătitor, urmând să meargă la anul la Universitatea Harvard. Sora sa mai mică, Sasha, care are 15 ani, este încă la liceu şi de aceea familia Obama a hotărât să mai rămână la Washington după preluarea atribuţiilor de către noul şef de stat, Donald Trump, la 20 ianuarie.

Fiicele lui Bush le îndeamnă totodată pe surorile Obama să "profite de facultate" şi nu ezită să menţioneze că "aproape toată planeta este la curent că noi aşa am făcut", într-o aluzie la micile scandaluri din presă legate de consumul de alcool al gemenelor pe timpul facultăţii.

Jenna şi Barbara Bush terminaseră liceul în 2000, când tatăl lor a fost ales preşedinte. George W.Bush a obţinut două mandate la Casa Albă, la fel ca succesorul său Barack Obama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.