Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generalul joacă tare cu Dragnea: Vrem minim 10%. Avem candidați redutabili

sigla_unpr

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, s-a poziționat, joi, tranșant, pe marginea relației cu PSD și i-a transmis lui Liviu Dragnea un mesaj extrem de important: progresiștii vor 10% și nu se tem să candideze singuri la alegerile locale.

"Vrem ca, indiferent de modul in care vom candida, UNPR sa obtina minim 10% din voturi. Poate parea un obiectiv ambitios dar mizam pe alesii nostri locali si pe echipa puternica din teritoriu. Nu pot sa va dau un raspuns in acest moment, daca vom candida cu PSD, dar suntem pregatiti pentru ambele variante. Noi am fost loiali guvernarii, nu am tradat, ne tinem de cuvant ceea ce este un lucru mai rar in politica. La baza parteneriatului PSD-UNPR a fost intotdeauna dialogul. Voi discuta cu Liviu Dragnea, suntem doi oameni responsabili, corecti unul fata de celalalt. Suntem pregatiti pentru orice varianta, daca vom merge singuri vom avea candidati redutabili care isi vor castiga locurile. Daca vom merge cu PSD ne vom implica cu toata forta si resursele pentru un numar cat mai mare de voturi. Partidul sau alianta care obtine cel mai mare numar de voturi va da premierul, deci fiecare zecime de procent conteaza daca vrem sa guvernam pentru Romania. Ambele variante au avantaje si dezavantaje pentru PSD si UNPR, e normal ca PSD sa analizeze pe toate fetele si abia apoi sa avem o discutie", a declarat Oprea.

"Am avut o discutie informala cu Dragnea, le vom continua, va spun sincer, avem doua curente in partid, in sensul ca se doreste sa candidam singuri, avem forta necesara, avem echipe foarte bine inchegate in teritoriu, acest lucru il stie si SPD, avem peste 500.000 de membri de partid. Pe de alta parte, avem colegi care doresc sa continue aceasta alianta cu PSD. Nu stiu daca sunt atat de buni militarii in politica, ei mereu se tin de cuvant, de aceea oamenii politici gandesc si altfel", a adăugat Oprea.

Vezi si: SURSE - Ponta: 'Nu pot să joc în ALDE'

Vezi si: EXCLUSIV Marile capcane ale negocierii Dragnea-Oprea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.