Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generalul şi-a băgat soldaţii în şedinţă

Deşi pare destul de solidă Coaliţia la guvernare e plină de frâmântări. Dacă PSD-ul trăieşte cu spectrul ruperii iminente, iar bidonul lui Tăriceanu pare a se goli încet încet, baza menţinerii la Palatul Victoria cade pe umerii UNPR-ului condus de vicepremierul Gabriel Oprea.

Întâlnirea a avut loc vineri şi la ea au participat potrivit unei informări venite de la UNPR liderii partidului, reprezentanţii în Guvern şi aleşi locali importanţi.

Citeşte şi: EXCLUSIV DEZVĂLUIRE Ce cuprinde acordul secret dintre UNPR și PSD

"Nu s-a stabilit nimic. A fost o masă dată de Onţanu (n.a. Neculai Onţanu, secretar general al UNPR şi primar al Sectorului 2). Generalul a vrut să vadă ce crede lumea despre lume şi viaţă", a spus unul din participanţii la agapă pentru stiripesurse.ro

Oficial UNPR e trup şi suflet lângă premier. Acelaşi lucru se întâmplă şi neoficial... dar au început să apară tot mai multe voci care cer discuţii şi cu PNL.

"Vrem să arătăm că suntem pe piaţă, că trăim şi că vrem să facem ceva. Nu putem să mai stăm în umbra PSD şi să aşteptăm să primim ceea ce scrie în acordul încheiat cu ei. E clar că anul viitor PSD abia va faţă cerinţelor interne şi nu se va ţine în totalitate de cuvânt", susţine pentru stiripesurse.ro un lider al UNPR.

"Nu spun să negociem cu PNL, dar nişte discuţii trebuie să fie pentru că altfel ne vom trezi cu alt guvern şi noi să aflăm de la televizor", a mai spus sursa citată care a menţionat că "generalul" e conştient de situaţia actuală şi a promis că va căuta soluţii pe care le vor discuta la marea şedinţă de la munte de săptămâna viitoare.

Potrivit aceleiaşi surse cei de la UNPR caută să găsească formula potrivită pentru a se perpetua pe poziţiile dobândite în administraţia locală şi centrală după alegerile din 2016 deoarece conducerea este conştientă că o participare pe propriile picioare nu ţine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.