Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană a făcut anunţul: Zilele Guvernului Ponta sunt numărate

ponta geoana

Alianţa dintre PNL şi partidul lui Mircea Geoană (Partidul Social Românesc - PSRO) vizează preluarea puterii în Parlament în viitorul apropiat. Dacă în PNL mai există păreri diferite în privinţa momentului oportun sau a capacităţii de formare a unei noi majorităţi, Geoană tranşează problema: Guvernul Ponta mai supravieţuieşte cel mult 3 luni.

Dacă o nouă majoritatea în Senat părea iminentă în urmă cu aproximtiv o lună, după votul pentru înlocuirea lui Toni Greblă la CCR entuziasmul PNL s-a mai dezumflat. În prezent, potrivit lui Mircea Geoană, diferenţa dintre putere şi opoziţie în Senat este de 10 voturi. "Cred că în următoarea perioadă vom putea avea o majoritate în Senat şi, în scurt timp, şi în Camera Deputaţilor vom urma acelaşi traseu", a declarat preşedintele PSRO, într-un interviu la Pro TV.

Deşi iniţial a ezitat să dea un răspuns clar, în cele din urmă, Mircea Geoană a recunoscut că alianţa PNL-PSRO are un calendar al schimbării Guvernului Ponta., prin moţiune de cenzută. "Speranţa mea e că în actuala sesiune parlamentară (februarie-iunie - n.r.) putem da un nou guvern", a declarat Geoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.