Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană, acuzaţii penale: Ponta a blocat votul din Diaspora

geoana

Mircea Geoană lansează acuzaţii dure la o zi după ce a fost exclus din PSD. Acesta îl acuză pe Ponta de sabotarea votului din Diaspora, ceea ce reprezintă o faptă penală, care se pedepseşte cu închisoarea.

"Este evident că organizarea catastrofală a votului din Diaspora a generat rezultatul catastrofal al PSD din 16 noiembrie şi valul de antipatie. Sunt convins că a fost un act deliberat de împiedicare a votului pentru românii din străinătate. Domnul Ponta este principalul vinovat, domnul Corlăţean e principalul complice", a declarat Geoană.

Geoană face apel la MAE să facă publice solicitările pe care ambasadele le-au adresat pentru suplimentarea secţiilor. Acesta mai afirmă că Guvernul a păstrat numărul total al secţiilor, dar au micşorat număr secţiilor unde sunt mulţi români şi au crescut numărul secţiilor în locurile în care sunt puţini români.

Geoană susţine că Ponta a fost sfătuit de consultanţi şi de oameni din partid să rezolve problema, dar a decis în mod deliberat să nu majoreze numărul secţiilor. "Am informaţii că a fost o discuţie şi ştiu clar că Ponta exclusiv a decis să nu fie mai multe secţii", a declarat Geoană.

"Sunt convins că mai devreme sau mai târziu vor răspunde legal. Aştept ca DNA şi Parchetul General să facă lumină", a mai declarat Geoană.

Citeste si: REACTIA PSD la acuzele lui Geoana: Sunt dovada ca votul de excludere a fost corect

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.