Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană dezvăluie ce se ascunde în spatele scenariului numirii lui Ponta ca șef la Camera Deputaților

mircea geoana psro

Discuţiile din spatele schimbării lui Valeriu Zgonea şi a eventualei veniri a lui Victor Ponta la Camera Deputaţilor ascund interesele unei grupări transpartinice, care doreşte să stopeze lupta justiţiei împotriva corupţiei consideră senatorul PSRO Mircea Geoană.

În opinia senatorului, "este o dublă luptă de putere. Este o luptă de putere în interiorul PSD-ului. Nu Valeriu Zgonea este ţinta. Este evident că domnului Dragnea după alegerile locale în opinia mea îi va fi foarte greu să păstreze funcţia de preşedinte PSD, presiunea internă şi externă este uriaşă. De fapt, asistăm la o luptă de putere în interiorul PSD-ului între gruparea Dragnea şi gruparea Ponta. Valeriu Zgonea este pur şi simplu eliminat din PSD, pentru că ar fi putut să încline balanţa într-o parte sau în alta în interiorul PSD-ului".

"Al doilea plan, care este şi mai serios, pentru că până la urmă fiecare partid face ce crede că este mai bine pentru interesele sale, este o luptă şi mai importantă. De fapt, discuţiile din spatele schimbării lui Zgonea şi a eventualei veniri a lui Victor Ponta la Camera Deputaţilor ascund de fapt interesele unei grupări transpartinice, care doreşte să stopeze lupta justiţiei împotriva corupţiei. Acesta este palierul cel mai grav. Nu spun că nu este important ce se întâmplă în PSD, este un partid mare în România, dar pe fondul fondului asistăm de fapt la o regrupare a forţelor antireformiste din România şi acest lucru este cu adevărat sever şi trebuie privit cu foarte multă atenţie (...). Criteriile pentru care cineva ar putea să primească voturile unei majorităţi din Camera Deputaţilor, pentru a deveni noul preşedinte al Camerei... de fapt este o precondiţie, aceea de a da drumul la legislaţia care ar putea să limiteze capacitatea justiţiei române de a lupta împotriva corupţiei la nivel politic şi la nivel înalt", a mai declarat, la RFI, Mircea Geoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.