Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană râvnește la scaunul lui Ponta: PSD poate EXPLODA. Mesaj pentru liderii partidului

geoana

Fostul lider al PSD, Mircea Geoană, susține că principala grijă a PSD trebuie să fie ca partidul să nu explodeze în această perioadă, pentru că riscul este foarte mare. Geoană le-a reproșat celor din conducerea PSD că în această campanie electorală l-au marginalizat și nu l-au chemat la evenimentele publice.

”În primul rând noi avem ca obiectiv în această perioadă să nu explodăm. Presiunea este foarte mare și nu trebuie să ne grăbim la tăieri de capete.

Această analiză în PSD va fi extrem de chirurgicală. Avem de pregătit partidul pentru o altă eră politică.

Ponta are are obligația și are dreptul să se gândească foarte serios cu privire la viitorul lui politic și la viitorul partidului. Valul acesta de antipatie poate avea consecințe

Ca unul care a trecut prin chestia asta le spun tuturor: haideți să-i lăsăm pe lideri să aibă un moment de răgaz.

Eu sunt convins că o lungă perioadă de timp Ponta nu a vrut să candideze. El nu a mințit când a spus că vrea să rămână premier și Crin va fi președinte.

În clipa în care s-a hotărât, a rămas în mentalul colectiv acea declarație în care el spunea, foarte des, că nu vrea să fie președinte, ci ar vrea să rămână premier.

Regret enorm că în această campanie electorală nu am fost invitat la niciun eveniment politic. Poate reușeam să aduc măcar o mică parte din voturile din 2009”, a declarat Mircea Geoană, la TVR.

Întrebat dacă își va depunde candidatura la șefia partidului, Geoană a spus că este prematur, dar și-a arătat toată disponibilitatea de a fi la dispoziția partidului oricând este nevoie de el.

”În moment în partid este destul de complicat să aruncăm cu candidaturi.  Sunt absolut deschis să pun umărul la revenirea acestui partid și să-mi pun toată priceperea la refacerea traseului politic pe viitor”, a răspuns Geoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.