Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoana si apropiatii lui vor sa rastoarne Guvernul

geoana

Senatorul Mircea Geoana a scris luni pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care subliniaza ca nu regreta votul pe care l-a dat pentru a inlatura Guvernul Mihai Razvan Ungureanu acum trei ani. Geoana subliniaza insa ca regreta prezenta lui Victor Ponta in functia de premier si anunta ca 'exact ca acum trei ani' el si apropiatii lui vor vota pentru o noua schimbare.

"Au trecut 3 ani de când - și cu votul meu și al apropiaților mei - a fost votată moțiunea de cenzură care a dus la venirea la putere a USL. Nu regret acest lucru. Lupta împotriva regimului Băsescu și a ceea ce a reprezentat el a fost (și rămâne) o obligație pe care o am față de toți cei care au ales altfel în 2009.

În schimb, regret că de trei ani în fruntea Guvernului României se află Victor Ponta. Minciună, corupție, trădare, instincte anti-democratice, impostură - iată "calitățile" unui tânăr politician care aparține deja trecutului. A distrus USL. E pe cale să distrugă și PSD.

La trei ani de la moțiunea de cenzură NU pot participa la farsa propusă de Ponta și acoliții lui.

În schimb - exact ca acum trei ani - cu votul meu și al apropiaților mei vom da șansa unui nou început pentru România. Sper să am mână mai bună!", a scris Mircea Geoana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.