Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geopolitician, dupa desemnarea unui noi premier in Moldova: Va incepe un razboi total!

razboi sie sri

Dan Dungaciu, geopolitician și sociolog, a avertizat că numirea lui Ion Păduraru în fruntea Guvernului Republicii Moldova va stârni un război total, acesta fiind cel mai mare afront pe care presedintele Nicolae Timofti putea sa il aduga sustinatorilor lui Plahotniuc.

“Este limpede că ce va urma va fi o confruntare care va căpăta aura unui război, pentru că toată lumea știe la Chișinău că Ion Păduraru a fost, într-un fel, condiția de acceptare a președintelui Timofti pusă de, la vremea respectivă, premierul Vlad Filat. Deci Ion Păduraru a fost de foarte multe ori asociat cu fostul premier Vlad Filat, iar din punctul acesta de vedere are o amprentă politică semnificativă. Sigur că foarte multă lume vorbește despre rolul important pe care Ion Păduraru îl are în cadrul președinției Republicii Moldova, dar asta este o altă chestiune”, a explicat Dungaciu la Realitatea TV.

Geopoliticanul este de părere că din acest război nu va ieși absolut nimic. Potrivit lui, România ar trebui să fie pregătită pentru ce se va întâmpla în Republica Moldova.

“În al doilea rând, se va pune iar problema în ce măsură acest candidat are o majoritate formalizată și dacă s-a refuzat o majoritate formalizată în pofida deciziei Curții Constituționale din 30 decembrie 2015. Dar una peste alta, frontul care i se aduce lui Vlad Plahotniuc prin această candidatură va fi atât de puternic, încât va începe un război total. Ce va ieși de aici? Nimic! Adică România în continuare va trebui să fie pregătită pentru ce se va întâmpla când nu va mai rămâne nimic din instituțiile pe care văd că sunt foarte dispuși să le facă praf politicienii de la Chișinău”, a spus Dan Dungaciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.