Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Cosac, noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis: Putem realiza absolut orice, cu o singură condiţie, să fim o echipă

antena3.ro
tenis

George Cosac a declarat, vineri seară, după ce a fost reales la conducerea Federaţiei Române de Tenis, că le-a spus membrilor afiliaţi că împreună pot realiza orice dacă sunt “o echipă” şi nu vor continua dezbinările şi ameninţările din ultimii doi ani. “Le-am spus membrilor afiliaţi că putem realiza absolut orice, cu o singură condiţie, să fim o echipă, să fim o familie. Dacă vom continua cu tot felul de dezbinări, cu împroşcări de noroi, cu sabotări, cu boicot, cu ameninţări, treburi de care am avut parte în ultimii doi ani, cu siguranţă nu vom putea realiza foarte multe. Este păcat, pentru că avem generaţii de copii extrem de talentate şi noi, cluburile, ar trebui să ne organizăm aşa cum trebuie ca să le aducem un plus valoare”, a spus Cosac.

El a precizat că reprezentanţii MTS nu au avut nimic de comentat la alegerile de vineri. “Reprezentanţii MTS-ului astăzi nu au scos niciun cuvânt. Nu au avut niciun cuvânt de comentat. Au asistat la Adunarea Generală şi apoi au plecat, spunând că vor întocmi un process verbal. Cu siguranţă vom merge în instanţă (dacă MTS îşi va menţine punctul de vedere de la AG precedentă). Nimeni nu şi-a asumat responsabilitatea unei semnături din partea MTS-ului, să semneze o hârtie conform căreia ar trebui să facem AG cu 54 de membri”, a afirmat Cosac. George Cosac a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, pe care o ocupă din februarie 2013. Adunarea Generală de Alegeri, din cele 155 de voturi exprimate 140 au fost în favoarea lui Cosac, iar 15 au fost anulate.

Alegerile au fost programate iniţial la 6 aprilie, dar atunci Ministerul Tineretului şi Sportului a dispus anularea Adunării Generale ordinare a Federaţiei Române de Tenis şi efectuarea unui control la acest for, după ce două cluburi au contestat organizarea AG, în cadrul căreia urmau să aibă loc alegeri. La un control efectuat în 3 şi 4 aprilie, MTS a stabilit că FR Tenis nu poate proba cu documente numărul de structuri afiliate care figurează în evidenţa sa.

La 2 noiembrie, data la care au fost reprogramate alegerile la FR Tenis, din nou nu s-a votat, reprezentanţii Ministerului Tineretului şi Sportului prezenţi în Adunarea Generală a Federaţiei Române de Tenis ameninţând conducerea FRT că vor sista finanţarea şi că vor retrage Certificatul de Identitate Sportivă. Pe lista candidaţilor pentru postul de preşedinte s-au aflat din luna aprilie George Cosac, Dumitru Hărădău, Răzvan Itu şi Marius Vecerdea, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.