Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Maior le dă replica celor din PSD, după acuzațiile la adresa sa: 'Campanie absolut irațională, e avalanșă de minciuni, știri false și ilegale'

agerpres.ro
george maior victor ponta

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a declarat, vineri, că îşi rezervă dreptul de a-şi apăra reputaţia faţă de folosirea "abuzivă" a numelui său "în cadrul acestei avalanşe de minciuni, ştiri false şi intoxicări iresponsabile şi ilegale".

Reacţia lui Maior vine după ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a arătat vineri că ambasadorul român la Washington coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea, în contextul punerii sub acuzare de către DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh.

Citește și: Ce de bani! Ce salariu impresionant are șefa Vodafone România și ce „primă” de instalare a primit

"Referitor la campania absolut iraţională prin care numele meu este implicat în dispute politice interne, doresc să precizez că întreaga mea activitate este concentrată pe promovarea intereselor naţionale ale României în relaţia cu Statele Unite ale Americii, principalul nostru partener strategic. Nu mă interesează nicio funcţie publică sau politică şi am un singur scop - acela de a-mi reprezenta ţara cu demnitate şi eficienţă din poziţia de ambasador al României la Washington DC. Îmi rezerv dreptul de a-mi apăra reputaţia faţă de folosirea abuzivă a numelui meu în cadrul acestei avalanşe de minciuni, ştiri false şi intoxicări iresponsabile şi ilegale", susţine George Maior, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Maior mai spune că el reprezintă exclusiv interesele României, deasupra oricăror dispute politice.

Citește și: A murit cea mai bogată femeie de pe planetă! Cine i-a luat „COROANA”

"Ne aflăm în poate cel mai bun an din istoria relaţiilor diplomatice româno-americane şi desigur mai avem obiective importante de atins în continuare. În calitate de ambasador al României, de diplomat, reprezint exclusiv interesele ţării, deasupra oricăror dispute politice. Aceasta este meseria mea", precizează George Maior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.