Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Maior va EXPLICA `sufrageria lui Oprea` în fața Comisiei parlamentare de anchetă

cotidianu.ro
comisia ancheta

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, va fi audiat, luni, de comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, a anunţat, în urmă cu o săptămână, preşedintele comisiei, Mihai Fifor.

ȘOCANT Imaginile pe care Poliția Română NU le-a difuzat din bătaia cu Cristian Boureanu / VIDEO 18+

Fifor a precizat că Maior i-a trimis o scrisoare în care solicită să fie audiat în data de 12 iunie şi nu în 6 iunie, cum s-a stabilit iniţial. 

"Eu am primit o scrisoare din partea domnului ambasador Maior. (...) Am avut şi o convorbire telefonică. Nu este secret. Am fost sunat marţi de domnul ambasador care a spus că nu va fi în ţară mai devreme de data de 12 (iunie - n.r.) şi a solicitat ca audierea, pe care noi o dorim, să aibă loc pe data de 12. Membrii comisiei au fost de acord cu acest lucru", a precizat Fifor, la finalul şedinţei de luni a comisiei de anchetă. 

În 23 mai, Fifor anunţase că fostul şef al SRI George Maior va fi invitat pe 6 iunie la comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

Ce nume de premier testează PSD pentru a-l înlocui pe Grindeanu

Ambasadorul George Maior a precizat, pentru AGERPRES, că vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA nu are nicio legătură cu audierea sa la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, adăugând că ''este firesc să te prezinţi în faţa Parlamentului''.

Liviu Dragnea a anunțat VIITORUL PREMIER: 'Nebun de harnic, fără lene, fără liniște'

''Nu are nicio legătură aspectul intern care mă priveşte cu această vizită (n.r. - a preşedintelui Klaus Iohannis în SUA) şi cu calitatea diplomaţiei exercitată aici. Este un lucru firesc să te prezinţi în faţa Parlamentului, nimeni nu are de ascuns ceva sau vreo inhibiţie din acest punct de vedere. Chiar aştept cu plăcere aceste audieri'', a declarat, pentru AGERPRES, George Maior.

Dumitru Iliescu, Robert Cazanciuc, Laura Codruţa Kovesi şi Emil Boc, Cătălin Voicu vor fi chemaţi în cursul acestei săptămâni la audieri în comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, potrivit preşedintelui comisiei, Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.