Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Soros, în centrul unui nou SCANDAL. Cum se APĂRĂ miliardarul în faţa acuzaţiilor

soros

Miliardarul George Soros se află în centrul unui nou scandal. Congresmanul american Paul Gosar l-a acuzat recent pe Soros că el ar fi fost organizatorul secret al unei manifestații de extremă dreapta care a avut loc în august, în Charlottesville. Totul, spune republicanul, pentru a calomnia naționaliștii.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul lui Pomohaci. Mitropolia a APROBAT cererea fostului preot

Acuzaţiile sunt cu atât mai grave cu cât în timpul marșului. un manifestant a ucis un contra-demonstrator într-un incident cu mașina, informează Jeusalem Post.

"Știți că George Soros este unul dintre acei oameni care îi ajută în realitate pe acești indivizi. Cine este el? Cred că este din Ungaria. Cred că era evreu. Și cred că și-a transformat propriul popor în naziști ", a mai declarat Gosar. "Mai bine ai grijă unde mergem cu aceștia", conchide congresmanul.

Fundația pentru o Societate Deschisă din cadrul Fundației Soros a răspuns într-o declarație, condamnându-l Gosar pentru observațiile sale.

"Astfel de acuzații nefondate sunt insulte pentru victimele Holocaustului, pentru toți evreii și pentru cei care onorează adevărul. Este un afront pentru domnul Soros și familia sa, care împotriva tuturor au reușit să supraviețuiască unuia dintre cele mai întunecate momente din istoria noastră ", a scris o purtătoare de cuvânt într-o declarație publicată de site-ul de știri The Hill.

Oficial, „Marșul pentru drepturi și unitate” din Charlottesville a fost organizat de un fost student al Universității din Virginia, Jason Kessler, și a avut aprobări din partea liderul naționalist Richard Spencer și de la Klansman David Duke.

Citeşte şi: Spaniolii, din nou în stradă. Miting DE AMPLOARE împotriva independenţei Cataloniei - FOTO/VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.