Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania lansează un avertisment extrem despre Donald Trump: 'Lumea trebuie să fie îngrijorată'

Donald Trump nebun

O serie de remarci controversate ale candidatului republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, arată că lumea ar trebui să fie îngrijorată dacă magnatul american este ales preşedinte, a declarat miercuri o purtătoare de cuvânt a ministrului german de externe, Frank-Walter Steinmeier, relatează Reuters.

Donald Trump, un miliardar care încearcă să obţină prima sa funcţie publică, a provocat numeroase controverse după ce a făcut o serie de declaraţii provocatoare despre femei, mexicani, musulmani şi veterani de război.

Citește și: BĂTAIE între femei: Ce a urmat nu se aștepta nimeni / VIDEO

Spre deosebire de cancelarul Angela Merkel care a spus că nu va comenta cu privire la alegerile din SUA, Steinmeier nu are o poziţie neutră asupra acestei chestiuni, deoarece el crede că este important să se atragă atenţia asupra pericolului reprezentat de Trump, a declarat purtătoarea sa de cuvânt, Sawsan Chebli.

'Într-adevar, el nu este neutru asupra acestei chestiuni, deoarece el crede că dacă urmăreşti ceea ce spune Trump atunci trebuie să fii cu adevărat îngrijorat în legătură cu ceea ce ar putea deveni această lume ... dacă (el, Trump) va deveni preşedinte', a afirmat Chebli în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și: Sigur nu știai: Motivul pentru care literele nu au ordinea alfabetică pe tastaturi

Luni, 50 de republicani care au exercitat funcţii importante în aparatul american de securitate naţională au denunţat, într-o scrisoare dură, ignoranţa şi incompetenţa lui Donald Trump care, în opinia lor, ar fi "cel mai periculos preşedinte din istoria SUA". Semnatarii scrisorii au lucrat la Casa Albă, Departamentul de Stat sau Departamentul Apărării pentru preşedinţi republicani, de la Richard Nixon la George W. Bush.

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, Donald Trump, a suscitat o nouă controversă după ce a sugerat marţi că numai apărătorii dreptului de a deţine armă ar putea-o opri pe adversara sa democrată, Hillary Clinton, de la a numi judecătorii la Curtea Supremă, aminteşte Reuters citată de agerpres.ro.

Citește și: Asta e cea mai PUTERNICĂ rugăciune

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.