Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest ANIMALIC al unui politician ALDE: Îl face K.O. pe un tânăr, cu un picior în cap / VIDEO

facebook.com
Romeo Rasdan

Imagini incredibile cu unul dintre liderii partidului lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE. Acesta a fost filmat în timp ce a lovit cu bestialitate un tânăr. Este vorba despre consilierul local din Chiajna, Judeţul Ilfov, Romeo Rasdan, conform adevarul.ro.

Citeşte şi: Un pușcăriaș, către iubita lui Boureanu: 'Aveți un soț scump și dulce. Toți băieții vă transmit asta'

Acesta s-a luat la ceartă cu unn tânăr şi l-a lovit cu bestialitate cu piciorul. Voia să-l convingă să renunţe la garanţia de 300 de euro, percepută de proprietarul unui apartament. Cei care deţin apartamentul au vrut să-şi evacueze chiriaşii cu forţa. Tinerii ar fi acceptat în cele din urmă să plece, dar ar fi cerut garanţia de 300 de euro reţinuta de proprietari. Aceştia ar fi refuzat, invocând pretinse daune făcute de chiriaşi. Ca să fie mai convingători, proprietarii l-ar fi chemat în ajutor pe Romeo Rasdan, consilier local ALDE, fost la PSD.

Vezi şi: INCREDIBIL Cum arată Cristian Boureanu după două luni de pușcărie și fractură de maxilar / FOTO

Rasdan a început să-i înjure pe chiriaşi. Iritat la culme că este filmat, consilierul local l-a lovit cu sălbăticie pe tânăr. ”Trebuia să primim 300 de euro pe care i-am lăsat ca şi garanţie şi uite răspunsul. Nu ne primim banii pentru că trebuie să plătească ei menajeră de 400 de lei, trebuie să cureţe canapelele care costă 600 de lei (după spusele acestor DOMNI. Tudor Bogdan şi Tudor Mădălina). Ne-au scos haine, trolere şi tot felul pe scara blocului ca să fim forţaţi să plecăm. În concluzie, am fost forţaţi să plecăm după ce am fost loviţi, îmbrânciţi, zgâriaţi şi cu telefonul spart. Mulţumim că ne-aţi fost gazde!”, a scris pe Facebook Daniel Gurbet, tânărul agresat.

Rasdan nu este la prima faptă de acest gen. În 2010, pe când era consilier local PSD, Romeo Rasdan a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat, alături de un grup de interlopi, pentru că a bătut cu bestialitate un tânăr. Victima a fost lăsată în comă în faţa Spitalului Universitar din Capitală de către alesul local Romeo Rasdan. Instanţa a hotărât, ulterior, judecarea consilierului în stare de libertate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.