Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest de frondă al directorului CFR. Decizia acestuia după ce Ministrul Transporturilor a anunţat că-l va demite

Ultima Ora breaking news

Gest incredibil al directorului CFR, Marius Chiper. Directorul general al CFR și-a dat demisia, din motive personale, înainte de a fi demis de Felix Stroe, anunţă Realitatea TV. Ministrul Transporturilor a anunțat că îl demite Chiper după ce trenul cu care s-a deplasat la Deva a ajuns la destinație cu o întârziere de 55 de minute.

"Calea ferată trebuie revitalizată. Nu tolerez întârzierile nejustificate, proasta gestionare a infrastructurii CFR și lipsa de respect față de călători. Decizia schimbării conducerii CFR Infrastructură vreau să fie un prim semnal că lucrurile nu mai pot continua în aceasta manieră. Funcționarii sunt în slujba cetățenilor și nu invers, acesta este un crez la care nu voi renunța. CFR era considerată, pe vremuri, a doua armată a țării și aș vrea sa îi readuc faima de odinioară", a declarat ministrul Felix Stroe.

Ministrul Transporturilor a decis, ieri, schimbarea din funcție a directorului Regionalei Căi Ferate București și a șefului Gării de Nord, după un control pe care l-a făcut în Gara de Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.