Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest FĂRĂ PRECEDENT făcut de Klaus Iohannis, de Ziua Armatei: Ce au surprins televiziunile / VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis participă, miercuri, la ceremonia militară cu prilejul Zilei Armatei României care are loc în Parcul Carol din Capitală. La această ceremonie sunt prezenți și președinții celor două camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu, șeful Senatului, și Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților.

Alături celor 3 le sunt premierul Mihai Tudose, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul Internelor, Carmen Dan, și patriarhul României, Daniel.

Citește și: EXCLUSIV! Dezvăluiri bombă la DNA! Mai mulţi politicieni – lideri în corzi! Ce spune SRI

Un gest fără precedent în mandatul său de președinte a făcut Klaus Iohannis. A refuzat să îi salute pe șefii celor două camere ale Parlamentului. Lângă Iohannis a fost așezat Fifor, care îi are, la prezidiu, în stânga sa, pe Tăriceanu și Dragnea. De altfel, Dragnea și Tăriceanu au refuzat să se prezinte la Cotroceni când au fost instalați ultimii 3 miniștri din cabinetul Tudose. Dragnea a declarat că nu va mai merge la Cotroceni decât după alegerile prezidențiale din 2019.

La 25 octombrie este sărbătorită Ziua Armatei României. Cu această ocazie, va fi arborat Drapelul naţional la sediile instituţiilor militare, se va ridica Marele Pavoaz la bordul navelor militare maritime şi fluviale şi vor fi organizate ceremonii militare şi activităţi comemorative în toate garnizoanele din ţară, în teatrele de operaţii şi în ţările în care România are acreditaţi ataşaţi ai Apărării, potrivit mapn.ro.

Citește și: Legea a fost aprobată: Ce categorie de bugetari pot cere recalcularea pensiei .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.