Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest IMPRESIONANT făcut de Cristiano Ronaldo: Ce va face starul de la Real Madrid pentru victimele teribilelor incendii din Portugalia

www.sport.ro
Cristiano Ronaldo

Jucătorul vedetă al echipei de fotbal Real Madrid şi-a demonstrat latura sa cea mai solidară şi nu a ezitat să finanţeze din propriul buzunar cheltuielile medicale a 370 de victime ale gravelor incendii care au devastat în ultima săptămână Portugalia, relatează online ziarul spaniol ABC.

Este ceea ce a confirmat cântăreaţa Katia Aveiro, pe contul său de pe o cunoscută reţea de socializare, referitor la tragedia care a afectat ţara şi a provocat moartea a 45 de persoane.

Citește și: FC Barcelona INTERVINE în 'războiul' dintre Catalonia și Madrid: Apel urgent al 'extratereștrilor', după anunțul dur al Guvernului spaniol

A fost la Madeira, regiunea sa natală, unde jucătorul internaţional şi-a manifestat pentru prima dată solidaritatea după prăbuşirea unui copac secular peste cei care participau la o ceremonie şi care s-a soldat cu moartea a 13 persoane.

Cristiano Ronaldo şi-a demonstrat latura umanitară şi anul trecut când un val de incendii devastatoare a ajuns până la Funchal, capitala insulei Madeira, provocând pagube uriaşe.

Acum generozitatea lui Cristiano Ronaldo a fost şi mai mare în urma imaginilor emoţionante cu flăcările mistuind pădurile dintre Santarem şi Viana do Castelo care l-au impresionat profund.

Atacantul-vedetă al Portugaliei şi al echipei Real Madrid şi-a exprimat pe contul său de Twitter solidaritatea cu familiile şi prietenii victimelor şi sprijinul faţă de "pompierii care îşi riscă viaţa pentru a ajuta cât pot de bine".

Citește și: Donald Trump, anunţul care cutremură Statele Unite: Dosarele secrete privind asasinarea lui JF Kennedy vor fi DECLASIFICATE

Cu două zile înainte, Cristiano Ronaldo difuzase un clip pentru susţinerea unui copil bolnav de cancer, o altă temă care îl preocupă în mod deosebit pe internaţionalul portughez, anunță Agerpres.

Noul exemplu de solidaritate al lui Ronaldo intervine după ce revista Forbes a publicat lista celebrităţilor cele mai bine plătite, unde atacantul Realului ocupă locul doi, cu 85 de milioane de euro, fiind devansat doar de scriitoarea J. K. Rowling, autoarea celebrei saga Harry Potter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.