Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest ȘOCANT făcut de un politician din Iaşi! A snopit în bătaie o femeie. Motivul este HALUCINANT / VIDEO

dailyps.com
bataie

Consilierul judeţean Mircea Manolache, patron al firmei de taxi Parma, este acuzat de o femeie că a bătut-o cu pumnii în cap. Incidentul ar fi avut loc ieri la amiază, chiar la service-ul auto patronat de politician. Scena a fost filmată.

Controversatul om de afaceri si politician local Mircea Manolache a dat dovada de un comportament socant fata de o ieseanca care solicita informatii despre propriul autoturismul aflat in reparatii la service-ul auto detinut de acesta.

INCIDENT în timpul discursului lui Klaus Iohannis de la Sibiu

"Am dus masina in service prin asigurarea auto in urma cu mai multe saptamani. Era necesara vopsirea barei din spate a masinii. Dupa mai multe saptamani in care nu am primit niciun rapsuns de la service, am sunat sa vad ce se intampla. Cei de acolo au spus ca sa vin peste cateva zile, apoi iar m-au amanat si tot asa. Astazi am venit sa vad personal ce se intampla. Desi trebuia aplicata doar vopsea pe bara din fata, am gasit masina desfacuta in service, cu bordul desfacut si mai multe piese desprinse. I-am intrebat pe mecanici de ce este desfacuta masina, nimeni nu a spus nimic si am cerut sa vorbesc cu seful de service. Intre timp a aparut aceasta persoana in fata mea, despre care am aflat mai apoi ca il cheama Mircea Manolache si este consilier judetean. A inceput sa tipe la mine, sa ma faca in toate felurile, sa imi iau masina de acolo, iar eu cand am vazut asta, am deschis telefonul sa-l filmez. Apoi a sarit pur si simplu pe mine, mi-a smuls telefonul, m-a zgariat pe maini, m-a apucat din spatele capului si m-a lovit cu salbaticie in cap", a povestit ieseanca pentru bzi.ro.

Femeia a reusit chiar sa surprinda cu camera video o parte din scena respectiva. Mai mult decat atat, sotul clientei a fost amenintat direct de Mircea Manolache.

Ea este hotarata sa faca o plangere penala la politie pentru acte de violenta impotriva consilierului judetean Mircea Manolache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.