Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Flutur evită să comenteze demisia lui Vasile Blaga

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a evitat să comenteze ''la această etapă'' demisia din funcţia de copreşedinte al PNL a lui Vasile Blaga, afirmând că 's-ar interpreta trunchiat lucrurile''.

''Nu am avut nicio discuţie şi de aceea nu pot să comentez şi nu vreau la etapa asta să comentez absolut nimic, că nu ştiu (...) ce se întâmplă cu Vasile Blaga', a spus Flutur.

Citește și: Statele Unite nu cedează: VOR ATACA PRIMELE în cazul unui conflict nuclear

Flutur a subliniat că activitatea din filiala Suceava a partidului, pe care o conduce, nu va fi afectată de demisia co-preşedintelui PNL.

Vezi şi: OFICIAL - Vasile Blaga a decis: NU mai candidează/ UPDATE

''Suceava este o filială care îşi face analizele proprii, are principii, are criterii, seturi de valori şi n-are ce să afecteze. Efectiv, am primit ştirea acum printre uşi şi nu pot să comentez mai mult. N-are rost (...) E atât de la cald totul ce s-a întâmplat, încât aş vrea să nu comentez deloc această problemă (...) Este o problemă apărută şi nu-mi dau seama contextul şi conjunctura şi nu vreau să spun mai multe, pentru că s-ar interpreta trunchiat lucrurile'', a spus Flutur.

Citeşte şi: Proorocirea lui Victor Ponta despre Vasile Blaga s-a adeverit

El a evitat să spună dacă ar accepta o eventuală funcţie de copreşedinte sau de lider al campaniei electorale pentru alegerile din decembrie, afirmând că va urmări care este procedura statutară în astfel de situaţii.

Citește și: INTERVIU cu omul care negociază cumpărarea Antena 3: ‘Am vorbit cu Camelia Voiculescu’

''Există măsuri tranzitorii, există prevederi speciale, acum să vedem, dar nu vreau să comentez despre asta, pentru că trebuie să mă dumiresc eu, că nu ştiu (...) Am să mă uit la măsurile tranzitorii în situaţia asta, pentru că este şi un protocol al fuziunii care are nişte măsuri tranzitorii. Trebuie să ne uităm în toate, dar bănuiesc că între timp s-au uitat alţii'', a spus Flutur.

Citește și: Cine a încălcat armistițiul? Băsescu-Ponta-Ghiță sau Kovesi-Coldea?

Vasile Blaga a demisionat miercuri din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Decizia acestuia a venit după ce procurorii anticorupţie au anunţat că este urmărit penal pentru trafic de influenţă, fapte care ar fi fost săvârşite în perioada în care a deţinut funcţia de secretar general al unui partid aflat la guvernare, transmite agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.