Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea: 'A fost făcută sesizare penală la DNA contra lui Băsescu și Isărescu'

 Băsescu și Isărescu

Avocatul Gheorghe Piperea spune că mai mulți români s-au adresat DNA pentru a sesiza posibile fapte de natură penală, legate de contractarea împrumutului din 2010 de la FMI, care ar fi fost mult mai mare decât era nevoie, sugerând că la mijloc au fost alte interese. Conform avocatului, sesizarea penală îi vizează pe cel care era președinte al României în acel moment, Traian Băsescu, și guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

”Debitorii cu contracte de credit in franci elvetieni din GCCC au facut sesizare penala la DNA contra lui Isarescu si a lui Basescu pentru contractarea paguboasa a imprumutului de 20 mld euro de la FMI si CE, pentru supradimensionarea acestuia, pentu conflictele de interese in care s-au aflat BNR, lobby-istii bancari si "expertii" care l-au consiliat atunci pe Basescu, dar si pentru ruinarea debitorilor afectati de masurile de austeritate din 2010 si pentru falimentarea a peste 250 de mii de firme generatoare de locuri de munca.

Citește și: A renunțat la sutien și a făcut valuri: Ce divă i-a lăsat cu gura deschisă pe bărbați, în București / FOTO HOT

Presa si tv-urile main-stream tac.

Nu se gaseste spatiu pentru aceasta stire, dar sunt dedicate ample analize, emisiuni intregi si spatii de exprimare pentru "expertii" din BNR aruncati in arena pentru a ne explica de ce nu se poate respira fara opacitatea cu care si-au inconjurat salariile si sinecurile.

Nimeni nu observa ca acesti soldati ai furtunii sunt aceeasi "experti" care ne explicau in 2009 ca avem nevoie de o centura de siguranta de 20 mld euro, dupa ce, in toamna lui 2008, ne anesteziau cu glumite de genul "mai usor cu criza pe scari", ca sa nu inceteze creditarea iresponsabila si ca nu cumva lumea sa isi schimbe optiunile politice (oct - nov 2008=alegeri parlamentare).

Citește și: INTERZIS MINORILOR Cum a apărut vedeta la o piscină din București

Si, totusi, noi, cei ce solicitam justitie si transparenta suntem populisti.

PS In 2009, arestatul OB era numit vice-guvernator. Isarescu primea cel de-al n-shpelea mandat de guvernator, plus titlul de academician. Frumoasa centura de siguranta. Frumoase coincidente” a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Citește și: Ai curajul să porți așa ceva? Cea mai nouă rochiță pentru femei / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.