Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiță a dat șpagă TIGĂI pentru a cumpăra voturi pentru el și pentru Ponta

tigai

Procurorii DNA par a avea și haz. Pentru a arăta activitatea infracțională desfășurată de deputatul Sebastian Ghiță, procurorii DNA arată că nu mai puțin de aprox. 300.000 lei au fost folosiți pentru achiziționarea de pe piața neagră a unor TIGĂI pentru a cumpăra voturile. Bani mulți s-au dat și pentru înduplecarea alegătorilor din Republica Moldova:

Vezi și: Ghiţă, acuzaţii fără precedent: Am fost presat, Băsescu e terorizat, e o lovitură de palat

”Astfel, în concret, in campania electorală pentru alegerile parlamentare din anul 2012, când inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian a candidat și a câștigat un post în Camera Deputaților, o parte din banii „ economisiţi” în modalitatea arătată, în cuantum de 279.000 lei, au fost extrași și folosiţi pentru achiziţionarea de pe piaţa neagră de aşa zise materiale electorale ( de exemplu tigăi ), ce au fost utilizate pentru a detemina un număr important de persoane să il voteze.

Citește și: EXCLUSIV Firmele lui Sebastian Ghiță pe care DNA a instituit sechestru. România TV afectată

Pentru justificarea aparentă a cheltuielilor, au fost întocmite documente fictive prin intermediul societăților controlate, în concret  SC MEDIA FANTASY SOLUTION SRL Bucureşti.

În acelaşi registru infracțional, Ghiţă Sebastian Aurelian a conceput, iniţiat şi coordonat o activitate de corupere a alegatorilor din Republica Moldova, la alegerile preşedinţiale din anul 2014, in scopul obţinerii de voturi pentru candidatul Ponta Victor Viorel. Suma remisă de inculpat pentru influențarea opțiunilor electorale fost în cuantum de 350.000 euro.”, susțin surse judiciare.

Vezi şi: BOMBĂ - Ghiță are interzis să vorbească cu Ponta. DETALII din dosar

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.