Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiță îl 'TOARNĂ' pe Cristian Tudor Popescu: 'Lucrează pentru servicii străine, lua bani negri'

CTP

Sebastian Ghiță face dezvăluiri incendiare despre jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Deputatul PRU, membru în comisia de control a SRI din Parlament, spune că CTP ar fi turnător pentru servicii din străinătate. Iar seria acuzațiilor nu se oprește aici. Conform lui Ghiță, CTP lua bani de la Sorin Ovidiu Vântu, într-o carte, bani negri, pe când fostul afacerist era în pușcărie.

Ghiță consideră că Popescu e ”Scaraoțchi” al presei românești și că o ajută pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA în a ”șterpeli puterea”.

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

”Cristian Tudor Popescu e un Scaraoţchi al presei româneşti. Nu îl cred. Otrăveşte minţile românilor cu elucubraţii. Se preface că e îngrijorat. Se preface că e marele deontolog al presei româneşti. Există un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care lună de lună îi dădea un omagiu lui CTP. Era o carte şi în ea avea 5000 de euro. Lua bani de la Vântu, din puşcărie, în fiecare lună. România e malformată de ăsta. E turnător la Servicii Străine. Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vântu. O să îi fac public numele.

Doamna Kovesi şterpeleşte puterea ajutată de acest Scaraoţchi al presei. E un simbol de neatins care se dă albă ca Zăpada. Să explice CTP cum lua bani de la Vântu.”, a spus Sebastian Ghiță la România TV.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.