Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță vestește un tsunami în PSD

sebastian ghita ancheteonline.ro

Deputatul Sebastian Ghita, demisionar din PSD, vorbeste despre nevoia partidului de a scapa de baroni si spune ca de acest lucru se va ocupa Victor Ponta insusi. "Va dau scris", asigura acesta. Ghita anunta o reforma ampla in partid, bazata pe un Guvern fara "baroni si influente".

"La început nu am înţeles de ce ne presează cei de afară cu baronii. Unii erau grăsuţi şi pufoşi, unii erau mici, alţii comuniştii, alţii noi atârnaţi prin PDL şi prin alte partide. Nu am priceput până când nu ni s-au destupat minţile cu ambasadele străine, cu ONG-urile. Şi ne-au spus: Dacă un om este şeful judeţului, şeful partidului sau primarul care stăpâneşte şi funcţia politică şi funcţia administrativă stăpâneşte.. Persoana aceea capătă o poziţie şi o influenţă uriaşă. Şi cei de afară ne-au spus simplu: de vreme ce vă raportaţi la noi şi vreţi să ajungeţi ca noi, la noi nu este aşa. După experienţa noastră nu e bine. Haideţi să avem control al oamenilor dintr-un judeţ sau dintr-o zonă economică sau dintr-un minister. Să avem pe unul care deţine funcţia politică, pe un altul care deţine funcţia economică, pe un altul care deţine zona de coerciţie. Ponta este chemat să rezolve chestiunea asta repede. Altfel lumea nu va mai crede în Ponta şi în PSD. Trebuie să-i convingă pe aceşi oameni", spune Ghita, intr-un interviu la Adevarul Live.

"(...) vă dau în scris: Ponta va reforma PSD. Oamenii i-au dat semnalul şi i-au spus să schimbe regulile jocului. L-au votat 5 milioane care au încredere în el. Să se uite şi la semnalul celor 6 milioane care nu l-au votat şi să facă un partid puternic", a mai spus Sebastian Ghita.

Deputatul i-a dat un sfat lui Victor Pont si in ceea ce priveste Guvernul PSD 4.

"Sper că va face o echipă guvernamentală reformată, cu oameni capabili, negrevată de baroni şi influenţe. Poate şi România să aibă un guvern forte", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.