Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghidul bacsisului pentru livrarile la domiciliu, in viziunea lui Teodorovici

teodorovici

Ministrul Eugen Teodorovici are o idee cel putin surprinzatoare privind bacsisul pe care l-ar putea primii cei care fac livrari la domiciliu. Ministru a declarat ca cei care vor sa dea bacsis celui care face livrarea trebuie sa mearga la firma respectiva sa faca plata.

Cu alte cuvinte, daca nu vrei sa te deplasezi si comanzi acasa o pizza, trebuie totusi sa faci un drum pana la pizzerie pentru a ii lasa un bacsis baiatului care ti-a adus-o.

"Dacă doriţi să lăsaţi un bacşiş, mergeţi la unitatea respectivă, iar acolo, pe casă, bate bonul fiscal, bacşişul respectiv, şi asta este. Sau cu taxiul, vreţi să mă întrebaţi şi de taxiuri, dacă mergeţi cu taxi?", a explicat Teodorovici, intrebat cum poate fi dat un bacsis celui care iti aduce pizza acasa.

La momentul deciziei, ministrul Finanţelor explica faptul că, pentru călătoria cu taxi, aparatul de marcat va trebui modificat astfel încât acesta să emită, în afara bonului fiscal emis conform distanţei parcurse şi tarifului perceput pe kilometru, şi un bon fiscal pentru bacşişul dat de client taximetristului, informeaza Mediafax.

Guvernul a decis recent să legifereze bacşişul, care să fie astfel evidenţiat pe un bon fiscal separat şi va fi taxat cu 16%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.