Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiță: Dragnea s-a înțeles cu Iohannis pentru Dâncu!/ Dâncu: Eu ies din politică!

dragnea iohannis

Deputatul Sebastian Ghiţă face un anunţ uluitor. Actualul membru al Partidului România Unită a dat în fapt un plan secret pe care l-ar avea Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea. Mai mult, Sebastian Ghiţă îi dă sfaturi şi prietenului său, Victor Ponta. Numai că Vasile Dâncu tocmai a anunțat că nu îl mai interesează politica.

Citeşte şi: SCANDAL la România TV: Lider liberal,contre dure cu Sebastian Ghiţă şi Teodor Meleşcanu

"Ponta sa ii spună prietenului Dragnea sa semneze acea motiune de cenzura ca sa cenzuram guvernul de extraterestri. Celor de la PSD şi lui Liviu Dranea le e frica sa semneze motiunea. Dragnea s-a inteles cu Iohannis si cu Ciolos ca sa il puna pe Vasile Dancu premier după alegeri.", a tunat Ghiţă la RTV.

Citește și: FOTO Pozele cu FIICA SA de 15 ANI care l-au scos din minţi pe Cristi Boureanu

Vicepremierul Vasile Dîncu a făcut precizări despre viitorul său politic. Acesta a spus că în mod cert nu va candida la alegerile parlamentare şi nu doreşte să revină în politică, dar va rămâne apropiat de această scenă, ca jurnalist, comentator şi profesor.

„Viitorul guvern va fi unul politic. Cu siguranță nu mai candidez, nu mai revin în politică, decât în situația unui guvern independent, ca acesta. Guverne de genul acesta sunt în perioade de criză de trecere, sunt doar o pauză de respirație politică între două guverne politice. Este si foarte greu să conduci un guvern dacă nu ai în spate un parlament cu o majoritate”, a afirmat Dîncu, la Realitatea Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.