Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ghiţă anunţă o lege revoluţionară: Epurări pe modelul Erdogan-Gulen

jurnalistii.ro-Sebastian-Ghita

Sebastian Ghiţă reacţionează ultimul atac venit din partea ministrului Cristian Ghinea. Deputatul PRU îi vede pe "ong-iştii lui Soros" ca principali vinovaţi de formarea unui stat paralel. Ghiţă anunţă nu doar contramanifestaţii la orice miting al "ong-urilor lui Soros", dar şi legi care să elimine adepţii lui Soros din funcţiile publice. Propunerile lui Ghiţă seamănă cu epurările operate de Erdogan în Turcia, împotriva adepţilor clericului Fethullah Gulen.

Vezi şi: Ministrul Ghinea, în război total cu Ghiţă: 'Borfașii devin fasciști înainte de alegeri'

"ONG-iştii lui Soros devin agresivi din cauza PRU. Pentru prima dată după 10 ani, o forţă politică naţională, Partidul România Unită, se ridică şi spune STOP încercării de a crea un stat paralel cu statul românesc. După greşeala de săptămâna trecută, când au atacat şi luat cu asalt Parlamentul României, oamenii din ONG-urile lui Soros şi acest Ghinea încearcă să se regrupeze mediatic. Pentru prima dată în ultimii 10 ani, un partid politic are curajul de a spune următoarele:

- Orice manifestaţie neautorizată a ONG-urilor lui Soros va fi blocată de o contra-manifestaţie în aceeaşi zi şi în acelaşi loc a PRU;

- PRU va promova în Parlamentul României o lege care să interzică ocuparea de funcţii publice membrilor ONG-urilor lui Soros şi celor care în ultimii 5 ani au fost membri ai acestor ONG-uri;

- PRU va cere aplicarea legii care interzice magistraţilor, judecători şi procurori, de a primi bani, premii, distincţii, alte foloase din partea acestor ONG-uri", a declarat Sebastian Ghiţă, pentru stiripesurse.ro.

Citește și: VIDEO - A murit Ioan Gyuri Pascu / UPDATE

Acuzat de Ghinea că ar fi borfaş şi fascist, Ghiţă îi întoarce ministrului "complimentul". "În mod evident, prin limbaj şi comportament, fasciştii sunt cei că Ghinea şi cei din sectă lui Sorosistă. În ceea ce priveşte borfaşii care vor să fure România o să-i spun domnului Ghinea că deja ştim toţi că a pregătit furtul a 60 milioane euro prin programele lansate cu dedicaţie pentru ONG-urile unde a lucrat. Ghinea să se hotărască. E ONG-ist, ministru al Guvernului României, sau politician la USR (că PNL nu-l acceptă)?", mai afirmă deputatul PRU.

Citește și: Clinton vs. Trump: Profesorul care a prezis corect președinții SUA în ultimii 30 ani dă verdictul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.