Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi 'a luat foc': 'Tot ce s-a întâmplat împotriva noastră a fost plătit şi programat'

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Gica Hagi a vorbit pe un ton virulent despre situatia de la Viitorul Constanta, sustinand ca exista factori externi care vor distrugerea clubului sau. Regele a fost deranjat ca in presa s-a vehiculat faptul ca Viitorul ar avea probleme financiare dupa ce a facut un credit.

De asemenea, in presa au fost prezentate si informatii despre conflictul dintre George Tucudean si antrenorii de la Viitorul, pe care Hagi le-a negat. "Tot ce s-a intamplat impotriva noastra a fost platit si programat! Sa ne strice bucuria! Totul a fost programat sa ne strice bucuria! A fost urat ce s-a facut timp de doua luni impotriva noastra! Urat... Ce trebuia, sa ne dam la o parte? Sa le spun jucatorilor sa nu castige meciul? Si a venit bomba: am castigat campionatul si a inceput nebunia!", a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

Hagi nu a intrat in detalii despre cine ar fi putut plati si orchestra presupusa campanie impotriva clubului Viitorul.

El a mentionat insa ca este deranjat de faptul ca postul Digi Sport vehiculeaza faptul ca ar avea probleme financiare. Revenind la jocul cu FC Voluntari, Hagi a afirmat ca jucatorii sai au fost afectati de criticile primite din partea presei. "Am incercat sa castigam, dar din pacate nu intra mingea in poarta. E greu acolo in ultimii 30 de metri. Sunt multumit de modul in care evolueaza echipa, de conexiune.

Se pune o presiune artificiala pe noi, dar trebuie sa invatam din lucrul asta pentru ca ne-am obligat foarte tare. Trebuie sa iesim in fata, sa mergem inainte. La momente grele se vad adevaratele persoane. Au strans randurile cat au putut in fata unui adversar care stie sa joace la rezultat. Speram sa avem mai multa sansa", a spus Hagi la Look TV.

Viitorul lui Hagi ramane cu o singura victorie in cinci etape de Liga 1, dupa 0-0 pe teren propriu cu FC Voluntari. Dupa acest rezultat, FC Viitorul este pe locul 10, cu 4 puncte, in timp ce Voluntariul este pe 9, cu un punct mai mult. Etapa urmatoare, Viitorul se va deplasa la Timisoara, in timp ce Voluntari va primi vizita lui Gaz Metan Medias.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.