Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi are probleme financiare. Ce decizii a fost nevoit să ia

hagi

Fosta mare glorie a fotbalului românesc şi-a investit averea în afaceri pe litoral, care îi dau acum numai bătăi de cap. Gheorghe Hagi a ajuns să aibă datorii de peste 5 milioane de euro!

După retragerea de pe teren, Gică Hagi şi-a investit banii câştigaţi în afaceri care, o perioadă, i-au mers foarte bine. Cea mai mare investiţie a fost un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia, considerat unul dintre cele mai mari de pe litoral, anunță Libertatea.

Lucrurile mergeau atât de bine, încât Hagi a decis în urmă cu vreo cinci ani să-l extindă şi chiar s-au derulat lucrările în acest sens. Şantier care în momentul de faţă a stagnat, motiv de semne de întrebare pentru mulţi.

Şi am găsit răspunsurile la Ministerul de Finanţe, acolo unde Hagi a înregistrat datorii foarte mari cu firma care administrează hotelul. Este vorba despre 20 milioane de lei, echivalentul a circa 5 milioane de euro.

În plus, anul trecut, Hagi a decis să vândă apartamentele sale din Poiana Braşov. El le cumpărase în 2012 cu 900.000 de euro pentru copiii săi, Kira şi Ianis, dar s-a hotărât să le vândă pe motiv că nu locuieşte nimeni acolo. Totodată, “Regele” s-ar fi gândit să facă rost de bani scoţând la mezat şi alte proprietăţi.

Potrivit SportNews.libertatea.ro, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, care se confruntă cu o serioasă lipsă de lichidităţi, după ce şi-a investit averea în Academia de Fotbal, ar fi negociat vara trecută şi vânzarea hotelului Iaki.

Tratativele s-ar fi purtat cu un om de afaceri turc care are strânse legături cu Galatasaray Istanbul, clubul pentru care Hagi a scris istorie. Doar că părţile nu au căzut de acord asupra sumei.

“Apartamentele - da, dar hotelul nu îl vând”, a mai spus “Regele”, tot pentru SportNews. libertatea.ro. Se pare că probleme financiare are şi localul pe care Hagi îl deţine în Constanţa. Pentru o restanţă de 700 de lei, pubul lui este ameninţat cu debranşarea. Contactat de Libertatea, Gică Hagi nu a dorit să facă nici un comentariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.