Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu vorbeşte despre revenirea în fotbal: Ce oferte a avut şi ce vrea să facă

Inquam Photos / Octav Ganea
gica popescu Inquam Photos

Gica Popescu spune ca sunt sanse minime sa revina in fotbal. Gica Popescu spune ca Viitorul este singurul club din Liga I la care ar fi dispus sa lucreze. Deocamdata nu se gandeste la asta, pentru ca functia de presedinte de club ii este interzisa prin lege. "Director sportiv? Nu, Hagi acopera foarte bine partea tehnica."

Nici la alegerile FRF din 2018 nu are voie sa candideze. "Initial, eu nu am vrut sa candidez in 2014. Dar a fost multa lume care a zis ca e momentul ca noi, cei din Generatia de Aur, sa ne implicam. Aveam cel mai important lucru, entuziasmul." "Aveam sustinere, interna si externa, si am plecat la drum cu o echipa foarte buna." "Mie mi-a disparut acel entuziasm. Nu il mai simt." "Din punct de vedere legal, nu am voie sa candidez. Abia la urmatoarele alegeri am voie (in 2022)." "Ce pot sa fac in fotbal? Presedinte nu pot, pentru ca nu am acest drept. Ce as putea sa fac?" "Nu am puterea financiara sa sustin un club de fotbal. Singurul proiect de care m-as apropia ar fi proiectul lui Gica Hagi. Dar nu ca investitor.", a spus Popescu la DigiSport.

Gica Popescu a dezvaluit faptul ca a avut o oferta de la Rubin Kazan in aceasta vara. Rusii l-au vrut pe Hagi antrenor si pe Popescu director sportiv. "Au fost discutii cu Rubin Kazan, acolo as fi mers sa fac meseria de director sportiv. Dar Gica a refuzat oferta, a fost decizia lui."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.