Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigel Știrbu, vicepreşedinte PNL: 'Domnule Raed Arafat, ați ratat marea șansă de a fi un om independent și integru'

gigel stirbu

Deputatul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL, îl acuză pe secretarul de stat Raed Arafat că i-a făcut campanie electorală lui Petru Mărginean, candidatul PSD la Primăria Devei.

"Domnule Raed Arafat, ați ratat marea șansă de a fi un om independent și integru, așa cum pretindeați. Prin vizita oficială a domniei tale, pe bani publici, in calitate de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență , pentru a-i face campanie electorală pentru Petru Mărginean, candidatul din partea PSD la primăria Devei, pur și simplu ați reușit să vă discreditați!

Înțelegem disperarea PSD că pentru a nu pierde alegerile la primăria Devei, ia măsuri disperate, dar că Dvs.vă executați imediat la ordinele PSD și că ați mers să faceți campanie electorală pe față candidatului Mărginean, afișându-vă in tot municipiul cu el, este mai greu de înțeles. Mai ales când nu ați ales a fi prezent in Valea Jiului când s -a surpat pământul peste mineri, acum câteva săptămâni.

Mai mult, fluturașii de campanie "Vă mulțumim pentru susținerea SMURD" împrăștiați de candidatul PSD Mărginean , in timpul vizitei Dvs “de lucru”, vă aruncă și mai mult in derizoriu pentru că ati acceptat ca această unitate de prestigiu, a cărui fondator sunteți, să fie implicată politic.

Zilele acestea s-au perindat la Deva o pleiadă de miniștri pentru a-i face campanie electorală lui Petru Mărginean (așa cum o dovedesc si pozele sale de pe contul de socializare), dar în zadar, desfășurarea de forțe, pentru că devenii au ales primar candidatul PNL.

Dar Dvs, domnule Raed Arafat, tocmai ați ratat șansa să fiți un profesionist și ați ales calea de a fi un simplu executant al ordinelor venite din partea PSD și a completa galeria foto a d-lui Mărginean! Ați demonstrat doar cât de maleabil sunteti in raport cu factorul politic, spre dezamagirea multor cetățeni care au crezut în buna-credință a dumneavoastră.

Credeți că acum românii vor mai ieși în stradă să vă apere? Cred că nu!", precizează Gigel Ştirbu într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.