Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a avut o reacție INCREDIBILĂ, după ce Steaua a învins în Israel: 'Dică a fost genial'

Gigi Becali

Gigi Becali e în culmea fericirii. Steaua a bătut în Israel cu 2-1 şi e ca şi calificată în primăvara europeană. Roş-albaştrii au 9 puncte după trei etape. Becali spune că nu se mai bagă peste Dică, dar îi trasmite un ordin clar. Alibec trebuie să joace în retur pentru a fi vândut pe bani mulţi.

"Vreau în meciul de acasă cu Ber-Sheva să fie Alibec pe teren că vin oameni să îl vadă. În rest, Dică poate face ce vrea el la echipă. Alibec trebuie să îl bage să joace. Eu nu mă bag la indisciplină. Bagă-l atunci că e vorba de 10 milioane de euro. Chiar dacă nu pleacă Alibec, vine şi Nemec.

Gnohere e al Stelei, are contract cu Steaua. La ora asta, nu mai avem ce să spunem. Avem 9 puncte. Conducem în clasament. Ce să mai spui de Steaua? Au mai greşit şi ei. Florinel Coman a contribuit la cele două goluri. Nu vreau să vorbesc despre Niţă. Este portar. Lumea la fotbal nu mai e bună. Aruncă cu miliardele de euro. Eu vorbesc de Alibec acum şi îi mai creşte preţul. Alibec are valoare. Dică a fost genial. A avut schimări de geniu. Orice echipă era pe teren şi nu câştigam, nu era bună alegerea. La final, jos pălăria. Aşa să spună toată lumea.

Mai mult, Becali, anunţă suma pe care a câştigat-o în această seară. "Noi azi am adus 960 de mii de euro în România.Eu pe Planic o să îl dau cu 10 milioane. Meme şi cu Dică au insistat pentru Planic. Eu nu mă pricep la fundaşi. Acum îmi cântă inima de bucurie", a încheiat Becali.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.