Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a dat LOVITURA: Are de primit aproape UN MILION DE EURO de la statul român

Gigi Becali

După șase ani de procese, Gigi Becali a dat lovitura în instanță. Latifundiarul are de primit aproximativ un milion de euro despăgubiri pentru un teren pe care statul i l-a luat ca să construiască Pasajul Pipera.

Decizia nu este definitivă. Mai există o cale de atac la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ghiţă anunţă o lege revoluţionară: Epurări pe modelul Erdogan-Gulen

Totul a început acum şase ani, când Gigi Becali a dat în judecată Primăria Capitalei, nemulţumit de cuantumul mic al despăgubirilor pentru terenul expropriat. Acesta avea aproape 1.800 de metri pătraţi şi era amplasat pe Şoseaua Pipera.

Cristoiu trage linie: Regizorii mișcării spontane l-au tras pe sfoară pe Klaus Iohannis

Gigi Becali a fost expropriat în 2010, iar Primăria a stabilit să îi dea despăgubiri de 68.000 de euro. Nemulțumit, Gigi Becali a atacat în instanţă hotărârea municipalităţii și a câștigat.

Eu le-am zis că vreau 800 de euro pe metru pătrat, deci trebuie să-mi dea 1,2 milioane de euro. Le-am zis: . Mi-au dat 70.000. Eu le-am zis că nu accept și că vreau 500.000, iar ei au zis că nu-mi dau. N-au vrut să plătească jumătate din bani, acum să-mi plătească dublu!
Eu nu am nimic cu statul, am cu Primăria Capitalei. O să-mi spună să-i mai las două-trei luni și o să-i mai las, dar dacă nu-mi dau banii, pun sechestru pe conturi.

O să fac o concesie, să las trei-patru luni, că apoi se va vehicula că . E bine că ați făcut emisiunea asta, să rămână mărturie că e de șase ani procesul. Dacă nu-mi dau banii, o s-o dau în judecată și pe fina (Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei - n.r). Care e problema? Au fost atunci expropriați mai mulți. Unii au luat 1.000 de euro fără judecată, cei care au fost băieți buni. Eu m-am judecat și am luat 690 de euro. La ăia nu a fost nevoie de Instanță.

Mie mi-e frică să fiu băiat bun. Asta ar însemna să fie DNA apoi cu ochii pe mine și eu nu mai vreau să fie DNA cu ochii pe mine”, a susținut Becali pentru B1 TV..

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.