Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a dezvăluit totul despre ginerele lui MM Stoica: 'E scandalagiu și drogat'! Sfaturi explozive pentru oficialul de la FCSB

Gigi Becali

Gigi Becali a comentat din nou scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica vineri seară într-un club de fițe din București. Patronul de la FCSB l-a criticat dur pe iubitul fiicei lui MM Stoica, despre care a spus că este "scandalagiu și drogat".

"MM Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui. Dar eu i-am spus lui MM: "dacă le spui fotbaliștilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?" Ginerele lui e cam scandalagiu, se cam îmbată. I-am spus să-i spună ginerelui lui și fetei: "Voi vreți familie sau vreți să vă duceți la curvăsăreală?" Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo.

Citește și: MM Stoica a postat o fotografie, după scandalul pe care l-a avut în club, alături de fiica sa: 'Am făcut ce ar face orice bărbat pentru familia sa'

Nu vreau să-l amendez pe MM pentru că e încă afectat fizic și mental după eliberare. I-am zis: "MM, mi-e rușine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?" I-am spus să-i spună fetei să-l lase pe ăsta că e scandalagiu și drogat.

Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția că se droghează 70% din ei. Dacă nu te droghezi, nu poți să stai în muzica aia.", a spus Gigi Becali la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.