Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali a fost suspendat de către FRF din cauza declaraţiilor la adresa lui Christoph Daum: 6 luni şi 130.000 lei amendă

Gigi Becali

Gigi Becali a fost suspendat drastic de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal dupa ce l-a critcat pe presedintele Razvan Burleanu si a amintit de trecutul lui Christoph Daum.

Conform unui comunicat al FRF, Becali a fost suspendat pentru jumatate de an. De asemenea, Becali va fi nevoit sa plateasca si o amenda in valoare de 130.000 lei (1.3 miliarde lei vechi). FRF a luat aceasta decizie dupa ce Becali a criticat modul in care Burleanu conduce Federatia Romana de Fotbal.

In plus, Becali l-a numit pe selectionerul Christoph Daum "drogangiu", cu referire la faptul ca neamtul a consumat droguri la inceputul anilor 2000. Decizia drastica din partea FRF vine la doar o zi dupa ce Becali a anuntat ca a format o coalitie pentru a-l indeparta pe Burleanu din fruntea fotbalului romanesc, anunţă ziare.com. Dupa aceasta suspendare, Becali nu va mai putea reprezenta FCSB in actiunile oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.